Resultaterne
taler for sig selv

I Nybolig er salgsprocenten 18% højere for boliger, der annonceres digitalt via Nybolig SmartSalg*. Med vores nye algoritmebaserede markedsføring kan du opnå en mangedobling af interesserede købere til din bolig.

*Data er beregnet på boliger til salg i 2. halvår 2016

Læs mere om SmartSalg


Gratis salgsvurdering

- når det passer dig

Bestil salgsvurderingDrømmer du om en ny bolig?

Lad drømmen begynde med at finde ud af, hvad din bolig er værd. Kig forbi din lokale Nybolig mægler og få en gratis salgsvurdering eller bestil den her. 

Find mæglerBestil salgsvurdering

Nysgerrig efter værdien af din bolig?

Vil du ha’ din lokale mægler til at give et estimat på mobilen inden for 24 timer, kan du bruge vores BoligVærdi app

Læs mere om BoligVærdi

Går du i salgstanker, er første skridt en salgsvurdering, hvor vi gennemgår din bolig og giver en præcis vurdering af værdien

Bestil salgsvurdering

Klar til at sælge?

Hvis du går med salgstanker, så kan Nybolig guide dig trygt igennem hele salgsprocessen
- og hjælpe dig med at gøre dine boligdrømme til virkelighed.

Læs mere om det gode boligsalg

Ny bolig?

Leder du efter en ny bolig, kan du med fordel bruge Nyboligs boligsøger app.Her får du mulighed for nemt at finde frem til den bolig, der passer bedst til dine behov.

Læs mere om Boligsøger app'en

Det gode køb

Man skal have hjertet med, når man køber bolig. Selvom vejen til den nye bolig ofte handler om økonomi, er det de nære ting, der skaber et rigtigt hjem. Derfor er det vigtig at vide, hvad der skal til.


Projektsalg

Vores indgående kendskab til lokalområdet, store kundeportefølje og landsdækkende netværk sikrer, at du får professionel rådgivning fra start til slut. Vi er din sparringspartner hele vejen rundt om projektsalget.

Se vores projekter

Start drømmen

Jo bedre du er forberedt, desto nemmere bliver det for dig at finde din nye bolig på det store og lidt uoverskuelig boligmarked.

Bliv klædt godt på til det gode køb

Nybolig KøberRådgivning

Nyboligs KøberRådgiver er med dig, når drømmehjemmet skal spottes, prisen skal vurderes og boligen skal gennemgås. Vi gennemgår alle juridiske dokumenter og sørger for, at nøglerne lander trygt i hænderne på dig

Bestil KøberRådgivning

Læs om KøberRådgivning