Nybolig Lejre - Nygaard & Dalsgaard

Adresse

Bygaden 11
4070 Kirke Hyllinge

Åbningstider

Telefon

Tlf. 4640 4800

Din lokale ejendomsmægler i Lejre

- vi er stadig blandt dem der sælger mest.
Vi er tidligere kåret som årets bedste forretning i Nybolig-kæden. Du skal kun læse videre, hvis du søger: en Roskilde ejendomsmægler, som er helt med fremme i førerfeltet, en Roskilde ejendomsmægler med nogle af de korteste salgstider, en Roskilde ejendomsmægler med nogle af de højeste salgspriser, en Roskilde ejendomsmægler med høj kundetilfredshed, en Roskilde ejendomsmægler med dokumenterbare resultater og erfaring.

Vi har solgt boliger i 23 år, og er det blandt de absolut mest erfarne og dermed dem med de største kompetencer indenfor salg af villaer, rækkehuse, sommerhuse og lejligheder i såvel Lejre som Roskilde Kommune. Erfaring og viden gør en stor forskel, når boligen skal sælges.

Lad os guide dig til det gode bolig køb

Følg vores 5 trin og få et godt indblik i alle købets faser, inden du kaster dig ud i det.

Som en rutineret og stor Roskilde ejendomsmæglerforretning, kan vi love dig at vi skaffer dig den højeste pris som markedet kan give. Vi kan ikke nødvendigvis love dig en billig ejendomsmægler målt på tal, men søger du en billig ejendomsmægler set i forhold til den salgspris, service og markedsføring du får, så er vi det rigtige valg. Med vores 300 m2 store salgscenter, er vi nok den Roskilde ejendomsmæglerforretning, der skaber rammen om de bedste bolighandler. Som Roskilde ejendomsmægler, er det en selvfølge at du får en høj personlig service, at vi har et højt fagligt niveau som sikrer dig en tryg bolighandel fra A-Z, som gør det nemt for dig at flytte bolig.

Om du skal købe eller sælge bolig, så ring til din lokale Nybolig Roskilde ejendomsmægler. Fortæl os om dine boligdrømme, så skal vi nok gøre dem til virkelighed !

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 7011 2020. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

CVR: 27362494

Læs mere Luk

Skal vi hjælpe dig med at vurdere din boligs pris?

Medarbejdere

Nybolig har 0 boliger til salg

Sorter efter:

Se flere boliger Ikke flere boliger

Samarbejdsaftaler

Vi er tilknyttet eller har en samarbejdsaftale med følgende:

Rabat eller provision

Vi samarbejder med følgende, hvor vi modtager rabat eller provision for fremskaffelse af:

Som boligkøber eller boligsælger har du ret til at få oplyst provisionens eller rabattens størrelse.