Nybolig City - Christianshavn

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Torvegade 27
1400 København K
Åbningstider
Man - Tors:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:
og efter aftale

Nybolig City - Christianshavn - Din ejendomsmægler i Indre By


Din lokale ejendomsmægler i København K

Leder du efter bolig på skønne Christianshavn eller skal du sælge din bolig i Indre By? Hos Nybolig City – Christianshavn sætter vi en ære i at sætte os i vores kunders sted, og lytte til deres individuelle behov og boligdrømme. Det mener vi nemlig er helt afgørende for gøre boligdrømme til virkelighed.

Vores forretning ligger centralt placeret lige i smørhullet mellem Holmen, Amagerbro og Indre By, og blot et minuts gågang fra Christianshavn Metro. Christianshavn og Indre By indbyder på alle måder til en hverdag fuld af indtryk og oplevelser, men giver samtidig også rig mulighed for at trække sig tilbage i rolige omgivelser. Her er både et stort udvalg af forretninger tæt på, restauranter, vinbarer og caféer, parker, løberuter, legepladser, skoler, vandmiljø, grønne oaser og en sublim offentlig infrastruktur.

Hvis du er nysgerrig på, om en bolig på Christianshavn eller i Indre By, kunne være noget for dig, er du mere end velkommen til at ringe eller kigge forbi os i forretningen for en uforpligtende boligsnak. Så stiller vi hellere end gerne op og afklarer de spørgsmål, du måtte have.

I vores forretning bliver du mødt af et erfarent team af fagligt kompetente ejendomsmæglere og sagsbehandlere, der alle står klar til at yde dig professionel hjælp og rådgivning, hvad enten du skal sælge eller købe bolig. Alle har vi et indgående kendskab til såvel området som boligmarkedet lokalt på Christianshavn, Holmen og i Indre By. Samtidig tilbyder vi en bred pallette af ydelser, der tilsammen er med til at sikre dig en rar og tilfredsstillende kundeoplevelse. Det gælder uanset, om du har behov for hjælp til at finde din drømmebolig eller hjælp til at sælge din nuværende bolig til den bedst mulige pris.

Sælg din bolig med lokale eksperter

Hos Nybolig City – Christianshavn forstår vi vigtigheden af at sælge din bolig hurtigst muligt og til den rigtige pris. Vi lægger her vægt på at udarbejde en salgs- og marketingsstrategi skræddersyet efter dine individuelle behov og ønsker, så vi sammen opnår det bedste resultat.

Vi tilbyder i den sammenhæng en lang række ydelser, der hver især tager sigte på at præsentere din lejlighed bedst muligt over for potentielle købere – og ikke mindst fremskynde processen. Det gælder bl.a. følgende ydelser:

SalesStyling 
SmartSalg 
Nybolig Visual 

Start dit boligsalg med en gratis og uforpligtende salgsvurdering, så du får en idé om, hvad din bolig er værd lige nu. Vores mæglere vil derefter i tæt samarbejde med dig få din bolig gjort klar til salg og finde den rigtige køber.

Få køberrådgivning i København K

At købe en bolig er en stor beslutning, og hos Nybolig City – Christianshavn ønsker vi at gøre processen så nem og tryg som muligt for dig. Vi tilbyder i den forbindelse komplet køberrådgivning samt en række øvrige ydelser, der hjælper dig med at finde den perfekte bolig:

BoligBehov: Vi lytter til dine ønsker og behov for at finde den rigtige bolig for dig. 
BoligMatch: Vi matcher dig med relevante boliger i vores køberkartotek
BoligBesøg: Vi arrangerer fremvisninger af boliger, der passer til dine ønsker. 

Gennemgang med byggesagkyndig: Vi hjælper dig med at få en grundig gennemgang af boligens tilstand.
Prisforhandling: Vi bistår dig i forhandlinger med sælger for at opnå den bedste pris.
Juridisk sparring i forbindelse med købsaftalen: Vi sikrer, at alle juridiske aspekter er på plads, før du underskriver købsaftalen.

Uanset om du er på udkig efter en ejerlejlighed i København K, andelsbolig i København K, rækkehus i København K eller en villalejlighed i København K, er vi her for at hjælpe dig bedst muligt videre og i mål med dine boligdrømme.

Få den bedste hjælp fra Nybolig Christianshavn

Hos Nybolig City – Christianshavn brænder vi for at skabe værdi for vores kunder gennem personlig betjening, professionel rådgivning og en dyb forståelse for det lokale boligmarked. Lad os derfor hjælpe dig med at finde eller sælge din bolig i København K.

Uanset om du skal købe eller sælge bolig i København, er Nybolig i det hele taget dit sikre valg. Kunne du også være interesseret i at finde en bolig uden for City, er du derfor meget velkommen til at kontakte en af vores øvrige ejendomsmæglere i København.

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

CVR: 42523488

Læs mere om Nybolig City - Christianshavn

Realkreditinstitut
  • Nykredit
  • Totalkredit
Pengeinstitut
  • Nykredit Bank
  • Arbejdernes Landsbank
  • Sydbank
  • Spar Nord
  • Vendsyssel Sparekasse
Forsikringsselskab
  • Codan
  • Nykredit Forsikring A/S
Andre
  • NRGI Elsalg A/S
  • Andel Energi A/S og Strømlinet A/S
Finansiering
  • Nykredit
  • Totalkredit samt Nykredit Bank
Forsikring
  • Codan
  • Nykredit Forsikring A/S
Annoncering
  • City Avisen
  • Børsen
  • Berlingske Tidende
Andre ydelser
  • NRGI Elsalg A/S
  • Andel Energi A/S og Strømlinet A/S
Læs vores persondatapolitik her.

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.