Nybolig

Nybolig Aabenraa

Ejendomsmægler Aabenraa - Nybolig I Køb eller salg af bolig

Velkommen til Nybolig Aabenraa

Hans Sørensen har været indehaver af Nybolig Aabenraa siden 2001. I 2014 er Michael Ø. Buchholdt indtrådt som partner. Han er en kendt skikkelse i den lokale ejendomsbranche, hvor han har været ejendomsmægler siden 2001 i Aabenraa.
Hos Nybolig Aabenraa er der altid 4 ejendomsmæglere, der kender din ejendom. Det giver din bolig størst mulig kontaktflade - og selvfølgelig 4 gange så effektivt et salg.

Nybolig Aabenraa sælger mere end 40% af boligerne i vores markedsområde, og vi ligger i toppen af valgte ejendomsmæglere i Aabenraa. I 2012 og 2013 er Nybolig Aabenraa kåret som den næstbedste Nybolig butik i Danmark målt på markedsandele og kundetilfredshed.

Vi er beliggende centralt i Aabenraa. I forretningen har vores boligudstilling åbent alle ugens dage fra klokken 09.00-21.00, ligesom vi har udstilling i Rødekro by. Vores telefon har til gengæld ikke faste åbningstider, for høj fleksibilitet er en del af den service, vi gerne vil give vores kunder.

Alle hos Nybolig Aabenraa er lokale og bosiddende i markedsområdet og du kan trygt regne med, at vi lever os ind i din situation og varetager dine interesser. Vores faglighed og service er på højeste niveau.

Nybolig Aabenraa er til at stole på. Vi tror på, at ting kan lykkes fordi vi er lokale ildsjæle, der aldrig giver op

Nybolig Aabenraa det begynder med en drøm!