Nybolig

Nybolig Hammel

Ejendomsmægler Hammel - Nybolig I Køb eller salg af bolig

Nybolig Hammel - din ejendomsmægler i Hammel

Nybolig Hammel har eksisteret og været drevet som ejendomsmæglervirksomhed i Hammel siden 1973 og har igennem de mange års erfaring oparbejdet et indgående lokalkendskab til al handel med fast ejendom. Ansvarlig indehaver er Jakob Kyhl, der er født og opvokset i Hammel.

Nybolig Hammel ligger med store, flotte udstillingsvinduer midt i byens hovedgade. Samtidig er der gode parkeringsmuligheder bagved forretningen.

Vores salgsemner, der omfatter helårsboliger, fritidsboliger, nedlagte og mindre landbrug uden dyrehold, præsenteres på en overskuelig måde med farvefotos og indretningstegninger i vores nyrenoverede salgslokaler lige midt på Østergade i Hammel.

Vi annoncerer hver uge i Favrskov-Posten og ca. hver anden uge i Århus Stiftstidende samt Midtjyllandsavis. Desuden markedsfører vi os ved hjælp af vores effektive Køberkartotek med mange interesserede køberemner, hvis ønsker går lige fra små rækkehuse til store flotte lystejendomme.

Vi ligger i naturskønne omgivelser ved Frijsenborgskovene og ca. 1/2 times kørsel til Århus, Randers, Viborg, Silkeborg og Skanderborg.