Nybolig

Nybolig Ringkøbing

Ejendomsmægler Ringkøbing - Nybolig I Køb eller salg af bolig

Nybolig Ringkøbing / Søndervig - vi sælger din helårs- og fritidsbolig.

Siden sidst I 90´erne har vi solgt ejendomme i Vestjylland ved Ringkøbing Fjord og Vesterhavet. Dette sammenholdt med, at vi er opvokset og d.d. lever i disse områder, kender vi dem, som vores egen bukselomme. Det er for os derfor helt naturligt og ret interessant at sælge ejendomme i vores markedsområde og hjælpe dig med at finde den rigtige køber til den rigtige pris.

Høj service, kundetilfredshed samt ærlighed og effektivitet synes vi er en selvfølge i ejendomshandler og derfor er det nogle af nøgleordene, som vores mægler butik lever efter hver dag. Samtidig garanterer vi dig også en professionel og individuel rådgivning fra start til slut og lytter til dine forventning og ønsker, da vi ved, hvad det vil sige at sælge familiens hjem, sommerhus mv. Vi sælger villaer, sommerhuse, fritidshuse, liebhaverboliger, nedlagte landbrug, landejendomme, ejerlejligheder, andelsboliger, grunde, mindre erhverv og projekter i Ringkøbing, Søndervig, Lem, Tim, Hvide Sande og omegn.

Men nok om os nu er det jo dig som kunde det hele handler om  så ring eller mail til os allerede i dag på 9732 4344 / 6950@nybolig.dk. Direkte kan du også fange Henrik Gade på 2136 6620 / heg@nybolig.dk eller Brian Andersen på 2149 6682 / brd@nybolig.dk vi er klar til at tage rigtig godt imod dig.