Nybolig

Nybolig Padborg

Ejendomsmægler Padborg - boligvurdering og salg af andelsbolig

Nybolig Padborg - din ejendomsmægler i Padborg

Vores butik i Padborg ligger i byens indkøbscenter - Torvecentret - med gode parkeringsmuligheder foran butikken og næsten vis a vis grænsen til Tyskland.

Forretningen er etableret i 1978 og er i dag absolut markedsførende i grænseegnen inden for boliger til private, ligesom vi har stor kontakt til og erfaring med salg til EU-borgere fra Tyskland.

Vi er to ejendomsmæglere, indehaver Ole Jepsen og Jens Corneliussen. På kontoret møder du desuden Inger S. Jørgensen og Lena Dahlgaard, der altid er klar til at hjælpe dig.

Vi har altid et pænt og stort udvalg i alle typer ejendomme og prislag, og alle salgsemner præsenteres endvidere i vores udstillingsvinduer i forbindelse med butikken samt igennem en markant markedsføring i de lokale ugeaviser. Derudover tilbyder vi en professionel markedsføring i Tyskland via avisannoncer i det nordtyske område samt annoncering på landets største internetportal for boliger.

Som køber kan du få dine boligønsker og behov noteret i vort køberkartotek og dermed altid være på forkant med nye salgsemner. Vi har et omfattende lokalkendskab og således de bedste forudsætninger for at fastsætte de "rigtige" priser, så køber og sælger mødes og får en ordentlig handel.

Vi glæder os til at se dig som kunde i vor butik.