Nybolig

Nybolig Slagelse A/S

Ejendomsmægler Slagelse - Nybolig I Køb eller salg af bolig

Nybolig Slagelse A/S - Ejendomsmægler i Slagelse

Godt lokalkendskab skaber resultater
I vores butik møder du en stab af veluddannede og engagerede medarbejdere, som alle har en bred viden om Slagelse og alle de mange tilbud, der forefindes for byens borgere. Vi kender skolerne, pasningsmuligheder, den gode bager og alt det andet du søger i hverdagen. Vores vurderingsmæglere er bosat og opvokset lokalt og har en uddannelse som ejendomsmægler med i bagagen, når de besøger dig i dit hjem. Det sikrer dig en realistisk vurdering og En ordentlig handel.

Vi vil gerne huskes for En ordentlig handel
Hos Nybolig Slagelse A/S arbejder vi effektivt og professionelt på at få glade og tilfredse kunder, hvad enten du er køber eller sælger. Det skaber resultater og dem er vi stolte af.

Mægleren hoppede næsten på tungen for os
Det er altid rart at få et skulderklap, når man har gjort det godt, og vores kunders mening taler for sig selv. Vi sikrer vores kunder overblik og sikkerhed i forbindelse med en bolighandel. Og vores kundeanalyser viser, at hele 91 % er tilfredse eller meget tilfredse med at have købt eller solgt gennem os.

Vil du vide hvad din bolig er værd?
Vi er altid klar til at give dig et gratis og uforpligtende bud på, hvad din bolig kan handles for og udarbejder en helt personlig handlingsplan for salget af din bolig.