Nybolig

Nybolig Michael Riis

Ejendomsmægler Tønder - Nybolig I Køb eller salg af bolig

Nybolig i Tønder v. ejendomsmægler Michael Riis

Velkommen til Nybolig Michael Riis i Tønder, der ledes af indehaver og ejendomsmægler, Michael Riis, og hans engagerede team af medarbejdere. Michael Riis er et efterhånden kendt ansigt i byen, der siden 1984 har formidlet køb og salg af villaer, ejer- og andelslejligheder, sommerhuse og hobby-landbrug i Tønder og omegn.

Vi er ikke til at komme udenom
Nybolig Michael Riis har to afdelinger i henholdsvis Tønder og Skærbæk samt udstilling i Bredebro og på Rømø. Vi kan tilbyde markant synlighed, hvis du skal sælge, og bredt udvalg, hvis du skal købe. Udgangspunktet er dine ønsker, og resultatet er effektivt.

Få hjælp til at sælge din bolig i Tønder og omegn
En seriøs og effektiv ejendomsmægler med kendskab til Tønder by og omegn er afgørende for at din bolig bliver solgt hurtigst muligt og til den bedste pris.

Hos Nybolig i Tønder er vi altid klar til at hjælpe dig med at sælge din bolig, og vi vil gerne give dig et gratis og uforpligtende bud på, hvad din bolig kan sælges for.

Vi laver en personlig handlingsplan til dig. På den måde får du et godt overblik over hele salgsforløbet og kompetent rådgivning fra start til slut.