Nybolig

Nybolig Korsør

Ejendomsmægler Korsør - Nybolig I Køb eller salg af bolig

Nybolig Korsør - din ejendomsmægler i Korsør

Godt lokalkendskab skaber resultater
Lokalkendskabet er en vigtig del, når man skal vælge den rette mægler til at sælge sin bolig - og lokalkendskab får man kun ved at være en del af bybilledet og følge med i udviklingen i nærområdet. Alt dette kan Nybolig Korsør tilbyde dig både som køber og sælger. Vi er et lokalt team, der alle er født og opvokset i Korsør, så vi har hver dag "fingeren på pulsen" omkring markedsniveauet, og hvad der rør sig i byen og oplandet.

Vi vil gerne huskes for En ordentlig handel
Hos Nybolig Korsør arbejder vi effektivt og professionelt på at få glade og tilfredse kunder, hvad enten du er køber eller sælger. Det skaber resultater. Vi har som byens største mæglerforretningen også byens skarpeste vurdering!. Hvad betyder det? Det vil sige at vi er den mægler i byen der får tættest på udbudsprisen for de ejendomme vi sælger. Det kalder vi en realistisk og ikke mindst seriøs salgsvurdering.

Vil du vide, hvad din bolig er værd?
Vi er altid klar til at give dig et gratis og uforpligtende bud på, hvad din bolig kan handles for. Vi udarbejder en helt personlig handlingsplan for salget af din bolig, så får du et godt overblik over salgsforløbet. Det kalder vi sikkerhed og tryghed.