Nybolig

Nybolig Holbæk

Ejendomsmægler Holbæk - Nybolig I Køb eller salg af bolig

Velkommen hos Nybolig Holbæk - din ejendomsmægler i Holbæk

Hos Nybolig Holbæk, v/statsautoriseret ejendomsmægler og valuar Rasmus Bergstrøm, sætter vi kvalitet og service i højsædet. Vi samler på tilfredse kunder, der gerne skulle kunne anbefale os efter et succesfuldt boligsalg- eller køb. Med byens bedste beliggenhed med stort udstillingsvindue på hovedgaden i Holbæk, sikrer vi den maksimale eksponering af din bolig, når den skal sælges, og vores engagerede og imødekommende medarbejdere er altid klar til en uforpligtende boligsnak.

Vil du vide hvad din bolig er værd?
Vi er altid klar til at give dig et gratis og uforpligtende bud på, hvad din bolig kan handles for. Vi udarbejder en helt personlig handlingsplan for salget af din bolig, så får du et godt overblik over salgsforløbet. Det kalder vi sikkerhed og tryghed.

Finansiering og forsikring
Vores samarbejdspartnere Totalkredit og Nykredit er 2 af Danmarks førende når det gælder boligfinansiering, derudover samarbejder vi med en række lokalt forankrede banker i byen samt Nykredit forsikring. Det betyder, at vi kan tilbyde attraktive vilkår, der passer til lige netop dit behov. Ønsker du at forbedre eller belåne din nuværende bolig, kan vi desuden tilbyde dig et lån i friværdien på meget fordelagtige vilkår.