Salg af andelsbolig

Salget af en andelsbolig minder på mange måder om at sælge en almindelig ejerbolig. Men på en række områder er der alligevel markante forskelle. 

Når du skal sælge din andelsbolig, skaber det tryghed at have en professionel mægler at læne sig op af. Mægleren har styr på paragrafferne og lovgivningen og arbejder under sit professionelle mægleransvar.  

I Nybolig har vi stor erfaring med salg af andelsboliger og kender de særlige forhold, der gælder.  

Særlige regler for salgsprisen

Ifølge Andelsboligloven er der regler for, hvor meget din andelsbolig må koste. Der findes forskellige beregningsmetoder, og det er generalforsamlingen i din andelsboligforening, der beslutter hvilken beregningsmetode, der anvendes. Foreningen skal også godkende salgsaftalen, før køberen kan overtage din andelsbolig.  

Kunne du tænke dig at finde ud af, hvad din bolig er værd? 

Bestil gratis salgsvurdering

Vi hjælper dig godt videre

Hos Nybolig har vi fingeren på pulsen og ved, hvad markedsprisen er i dit område. Vi har et solidt lokalkendskab og en stor berøringsflade med boligsøgende. Vi er klar til at yde en stærk, udadvendt og opsøgende salgsindsats, så din andelsbolig bliver solgt hurtigt og til den optimale pris. Det sparer dig for både besvær og bekymringer. Vores mæglere står klar til at hjælpe dig.   

Kontakt din lokale Nybolig mægler

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.