De fleste søger på postnummer, kvadratmeter, antal værelser og pris. Og det gør de jo, fordi der ikke er nogen af  nettets boligsøgemaskiner, der understøtter andet end facts. Det gælder også vores egen her på nybolig.dk.
Facts er helt sikkert også vigtige, men i sidste ende er det jo hverken størrelsen, antal etager eller rumfordelingen, der gør, at du føler dig hjemme et sted. Det er ofte andre, og mere udefinerbare ting, der gør det. Måske ved du ikke engang, hvad det helt nøjagtigt er.
Det vil du med garanti blive meget mere opmærksom på, hvis du gennemgår Nybolig NytHjem sammen med din Nybolig mægler.

Livsstilsekspert Niels Folmann har hjulpet os
Vi har haft Niels Folmann til at hjælpe os med at udvikle NytHjem. Du kender ham sikkert fra DR1s Kender du typen. Og Danmarks skønneste hjem.
Han er ekspert i danskernes livsstil og ved alt om, hvordan vi bor og indretter os.

Aftal et NytHjem møde med din lokale Nybolig mægler
og lad os  hjælpe dig med at få en NytHjem profil - og videre i din købsproces. Vi ved hvordan din boligdrømme kan omdannes til drømmeboliger. Vi møder boligkøbere hver eneste dag og har derfor stor erfaring i at vejlede og rådgive omkring dine ønsker og behov til bolig. Det hele starter med en snak om boligdrømme - ikke kvadratmeter, pris og boligtype.
Du vil bagefter stå med en NytHjem profil, der giver dig et præcist og måske lidt anderledes billede af, hvad det er, der gør en bolig til et hjem for dig. Profilen er et brugbart
redskab i din videre jagt på ny bolig og vil spare dig for tid.

Du kan få lavet NytHjem profilen selv eller du kan lave den sammen med din partner. Hvis du laver den selv, er det en god ide at sammenligne resultater bagefter. Det viser sig nemlig ofte, at man som par, langtfra altid har afstemt, hvor det egentlig er, vi er på vej hen, når vi skifter bolig.