Nybolig Erhverv tilbyder en lang række professionelle ydelser, herunder vurdering, køb, salg og udlejning af ejendomme og lokaler inden for butik, kontor, lager og produktion. Nybolig Erhverv tilbyder desuden rådgivning og sparring om porteføljepleje, investering, sale & lease back m.v.

GVA Worldwide
Nybolig Erhverv samarbejder med GVA Worldwide, en international organisation for førende erhvervsmæglere i hele verden. Igennem GVA tilbyder vi ejendomsformidling og ejendomsrådgivning i Skandinavien, Europa, USA og Kina.

Markedsrapport med landsdækkende analyser
Nybolig Erhverv udgiver to gange årligt en markedsrapport, der analyserer den seneste udvikling på markedet for kontor-, butiks- og logistikejendomme region for region i hele Danmark, og giver dig et bud på den fremtidige udvikling i lejeniveauer, afkast og tomgang.

Få større viden og indsigt
Nybolig Erhverv tilbyder desuden indsigt i erhvervsejendomsmarkedet via den unikke søgefunktion markeds-e-data, hvor du kan sammenligne tomgangsrater, afkast- og lejeniveauer inden for butik, kontor, lager og produktion. Markeds-e-data er baseret på rapporteringer fra Nybolig Erhvervs 25 forretninger landet over samt statistik fra oline.dk.