Sommerhuskøb

Et sommerhus er en investering i familiens velvære og fællesskab. Men det kan faktisk også være en ganske god økonomisk investering. 

Det kan næsten føles som en ligeså stor beslutning at købe sommerhus, som da man købte sig primære hjem. Mange af overvejelserne er de samme. Hvor skal det ligge? Hvilken type skal det være? Hvor stort skal det være? Hvor meget må det koste?  

Det er nogle af de overvejelser, du skal gøre dig for at kunne kvalificere din søgning og i sidste ende finde det helt rette sommerhus.  

Få hjælp af en ekspert

I Nybolig er vi eksperter i køb og salg af sommerhuse, og vi kender hver en krog af Danmarks dejligste feriehusområder. Vi kan hjælpe dig i alle faser af et sommerhuskøb – lige fra første strøtanke til sidste håndtryk.  

Sæt liv i drømme ved at starte med at se vores udvalg.  

Se alle sommerhuse til salg

Indtægter fra udlejning

Som sommerhusejer har du mulighed for at få dækket en del af dine udgifter ved at leje sommerhus ud. Der gælder dog forskellige regler, alt efter om fritidsboligen har status som helårsbeboelse eller sommerhus. Skov- og Naturstyrelsen administrerer den lovgivning, der gælder for sommerhusbeboelse.

Vi hjælper dig gerne med at få overblikket.

Find din lokale Nybolig mægler

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.