Nybolig SmartSalg

Dit forspring på boligmarkedet

Det er ret avanceret – men fordelen er til at forstå

De fleste boligkøbere starter boligjagten online. Derfor har vi udviklet Nybolig SmartSalg: Et nyt avanceret værktøj, der ved hjælp af intelligent online annoncering kan flerdoble antallet af interesserede købere til din bolig, så du kan opnå et hurtigere salg og en bedre pris.

21 dage, så var huset solgt

Jo hurtigere din bolig bliver solgt, jo bedre. Sandra og hendes mand havde haft deres bolig til salg i et halvt år uden resultater, da de valgte at skifte til Nybolig og annoncere med Nybolig SmartSalg. Tre uger og 14 fremvisninger senere var huset solgt – uden at de skulle gå på kompromis med prisen. Se filmen og hør om Sandras erfaringer med Nybolig SmartSalg.  

Vil du også have et effektivt boligsalg?

Giv din bolig et forspring på markedet

Nybolig SmartSalg bruger markedets mest avancerede teknologi til annoncering af din bolig. Det betyder blandt andet, at værktøjet målretter og matcher dine boligannoncer med interesserede købere, baseret på deres adfærd på de sociale medier og forskellige hjemmesider.

Se filmen og bliv klogere på, hvordan du får et forspring på boligmarkedet med Nybolig SmartSalg.

Vil du vide mere om at sælge bolig? 


Find vej til din lokale Nybolig mægler og hør mere om Nybolig SmartSalgFind mæglerNysgerrig efter værdien af din bolig?

Vil du ha’ din lokale mægler til at give et estimat på mobilen inden for 24 timer, kan du bruge vores BoligVærdi app

Læs mere om BoligVærdi


Går du i salgstanker, er første skridt en salgsvurdering, hvor vi gennemgår din bolig og giver en præcis vurdering af værdien

Bestil salgsvurdering