Dokumenter

 • Tilstandsrapport: Sammenfatningen af et huseftersyn foretaget af en beskikket bygningssagkyndig. Er påkrævet for, at der kan tegnes en ejerskifteforsikring. Som supplement til den normale tilstandsrapport, kan du i dag få en visuel tilstandsrapport, hvor skaderne ikke kun er beskrevet men også afbilledet og afmærket. Læs mere om den visuelle tilstandsrapport her.

   

 • El-installationsrapport: Resultatet af et el-eftersyn, som udføres af en autoriseret el-installatør . Er påkrævet for, at der kan tegnes en ejerskifteforsikring.

   

 • Ejerskifteforsikring: En forsikring, der dækker i tilfælde af, at der efter et salg opdages skjulte fejl og mangler, som har været til stede i boligen på overtagelsestidspunktet, men som ikke er nævnt i tilstandsrapporten eller el-installationsrapporten. 

   

 • Energimærke: En vurdering af en bygnings energimæssige tilstand kombineret med forslag til, hvordan der kan spares energi. Foretages af certificerede energifirmaer. 

   

 • Salgsopstilling: Lovpligtigt dokument, når din bolig sælges hos en ejendomsmægler. En detaljeret varedeklaration på din bolig med en oversigt over boligens økonomiske forhold samt en beskrivelse af boligen. 

         

   

Tilbage

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.