Det gode boligsalg

Et boligsalg har stor betydning for dit liv. Derfor er det så vigtigt, at du vælger en engageret ejendomsmægler, som yder en ordentlig service igennem hele forløbet. Hos Nybolig arbejder vi efter en fast procedure, som sikrer dig grundighed og gennemsigtighed i alle faser af dit boligsalg.

Salgsproces før boligkøb
Før dit boligsalg
Salgsproces pil
Salgsproces under boligkøb
Under dit boligsalg
Salgsproces pil
Salgsproces efter boligkøb
Efter dit boligsalg


Boligsalgets faser – værd at vide

Vi ved, at det kan virke som en uoverskuelig proces at stå overfor et kommende boligsalg. Boligsalg og boligkøb har stor betydning for vores liv – både personligt og økonomisk. Af samme grund er det vigtigt, at du kommer godt fra start, og at du går ind i salgsprocessen med en tryg fornemmelse. Følg vores guide til boligsalgets faser, så er du allerede godt på vej til at føle dig rustet til, hvad der skal ske før, under og efter boligsalget.

Bliv klar til salget af din bolig

Der melder sig mange spørgsmål, når du går med tanker om at sælge din bolig: hvilken mægler skal du vælge, skal du selv stå for salget af din bolig, hvad koster det at sælge, og hvor meget er din bolig værd? I denne guide får du svar på disse og mange flere spørgsmål. Har du endnu ikke besluttet dig for, om din bolig skal sælges, så kan du altid starte med at kontakte en mægler for en salgsvurdering og en snak omkring dine muligheder.

Når et hus eller en ejerlejlighed skal sættes til salg, vil du som sælger blive mødt med betegnelser som fx:

  • Salgsvurdering
  • Markedsføringsplan
  • Tilstandsrapport
  • Købsaftale

Følg trinnene i boligsalgsguiden øverst på siden og bliv klogere på, hvad der kommer til at ske og i hvilken rækkefølge.

Skal du sælge fritidsbolig eller andel?

Der kan være nogle forskelle i salgsprocessen, hvis du står overfor sommerhussalg eller andelsboligsalg. Derfor har vi samlet nogle helt særlige råd til dig, der skal sælge en af disse boligtyper:

Skal du sælge din andelsbolig?

At sælge en andelsbolig minder på mange måder om at sælge en almindelig ejerbolig. Men på flere områder er der alligevel afgørende forskel.

Læs mere om salg af andelsbolig

Skal du sælge dit sommerhus?

Overvejer du at skille dig af med dit sommerhus, skal du være opmærksom på reglerne for beskatning af en eventuel fortjeneste ved salget. 

Læs mere om salg af sommerhus

Er dit boligsalg allerede sat godt i gang, men er du stadig i gang med at lede efter ny bolig, så kan du i vores guide til boligkøb følge processen set fra boligkøbers side.
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.