Nybolig Frederiksberg Esbensen & Hufeldt

Adresse

Godthåbsvej 19
2000 Frederiksberg

Åbningstider

Man - Tors:
Fredag:
Søndag:

Telefon

Tlf. 3811 1010

Din lokale ejendomsmægler på Frederiksberg

Vi gør drømmen til virkelighed
Hos Nybolig Esbensen & Hufeldt gør vi alt for at opfylde dine boligdrømme. Om det handler om køb eller salg, hjælper vi dig videre, så dine drømme kan blive til virkelighed. 

En ejendomshandel med drømme og forventninger
Køb og salg af bolig er en vigtig begivenhed. En handel fyldt med drømme og forventninger. Hos Nybolig Frederiksberg Esbensen & Hufeldt er vi drevet af at leve op til dine forventninger, så du kan udleve dine boligdrømme. Som ejendomsmægler lever vi op til den service, du forventer, og vi er nærværende i mødet med dig. Vigtigst af alt, holder vi det, vi lover – for en god ejendomsmægler er en, der er til at stole på.

Indehaver Jesper Hufeldt har selv boet 20 år på Frederiksberg C. Han har set Frederiksberg blomstre op til at være en mangfoldig kommune med en bred skare af unge, studerende fra CBS, familier med børn og pensionister. Han har selv to børn, som går i skole og børnehave, og han elsker den særlige, lokale stemning, der er i området.

Lad os guide dig til det gode bolig køb

Følg vores 5 trin og få et godt indblik i alle købets faser, inden du kaster dig ud i det.

Sikkert salg af bolig
Når du kommer til os, vil vi gerne give dig en god oplevelse. Vi har stor erfaring og holder os opdateret på markedet, så vi er på forkant med prisudviklingen. For dig som kunde, betyder det en sikker prissætning af din bolig. Med tre afdelinger på Frederiksberg, Vanløse og Østerbro får du mulighed for et hurtigt salg på grund af vores store kundekartotek. Vi har en bred vifte af ansatte, fordi vi prioriterer service af kunden højt. Du skal mærke, at vi er der for dig.
Ejendomsmæglerkontoret på Frederiksberg ligger på Godthåbsvej tæt på Aksel Møllers Have, café- og restaurantliv. Mange forbipasserende ser dagligt vores udstillingsvinduer med villa, ejerlejlighed og andelslejlighed til salg. Vi har boliger i blandt andet Fuglebakkekvarteret og Svømmehalskvarteret. Lejligheder og villaer tæt på Frederiksberg Centret, Frederiksberg Rådhus og populære indkøbsgader.

5 trin til et godt boligkøb

Hos Nybolig Esbensen og Hufeldt vil vi gerne guide dig til et godt boligkøb. Med vores 5 trin, får du et godt indblik i de faser du kommer til at stå over for, når du vælger at købe ny bolig. Det hjælper dig med at få et godt overblik, så du kan forberede dig på de forskellige trin i købsprocessen. 

Få en gratis boligvurdering af din ejendomsmægler på Frederiksberg
Drømmer du om en bolig med lokalt miljø og godt naboskab, i nærheden af Frederiksberg Have, Frederiksberg Slot eller Zoologisk Have, hjælper vi med at finde den. Eller drømmer du om et boligskift og ønsker at sælge din bolig, så gør vi også den drøm til virkelighed. 
Du kan altid kontakte os for en gratis vurdering af din bolig eller en uforpligtende snak.


Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 7011 2020. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

CVR: 32976344

Læs mere Luk

Skal vi hjælpe dig med at vurdere din boligs pris?

Medarbejdere

Nybolig har 0 boliger til salg

Sorter efter:

Se flere boliger Ikke flere boliger

Samarbejdsaftaler

Vi er tilknyttet eller har en samarbejdsaftale med følgende:

  Realkreditinstitut:
 • Nykredit og Totalkredit
  Pengeinstitut:
 • Nykredit Bank og pengeinstitutter tilknyttet Totalkredit
  Forsikringsselskab:
 • Nykredit Forsikring A/S
 • Gjensidige
  Andre:
 • Vanløse Bladet
 • Østerbro Avis
 • Lokalavisen Frederiksberg og Vanløse
 • Berlingske samt ATB

Rabat eller provision

Vi samarbejder med følgende, hvor vi modtager rabat eller provision for fremskaffelse af:

  Finansiering:
 • Nykredit og Totalkredit samt Nykredit Bank og pengeinstitutter tilknyttet Totalkredit
  Forsikring:
 • Nykredit Forsikring A/S
 • Gjensidige
  Annoncering:
 • Vanløse Bladet
 • Østerbro Avis
 • Lokalavisen Frederiksberg og Vanløse samt Berlingske

Som boligkøber eller boligsælger har du ret til at få oplyst provisionens eller rabattens størrelse.