Nybolig Hammel | Nybolig Ejendomsmægler

Adresse

Østergade 15
8450 Hammel

Åbningstider

Man - Tors:
Fredag:
Lør - Søn:

Telefon

Tlf. 8696 3000

Din lokale ejendomsmægler i Hammel

Din lokale ejendomsmægler
Vi tør godt bryste os af et godt lokalkendskab. Indehaver Jakob Kyhl er ikke blot født og opvokset i Hammel, han har også i flere år arbejdet som ejendomsmægler i byen og er derudover også bosat med familien i byen. Lotte Stahl er  født og opvokset i Thorsø og Hammel og har igennem de sidste 15 år arbejdet hos Nybolig Hammel med salg og vurdering af boliger. Lotte er endvidere bosat med familien i Hammel.  Et godt lokalkendskab er med til at sikre dig den helt rigtige prisfastsætning af din bolig, som er særdeles vigtig for at få solgt bedst muligt.
Med vores indgående kendskab til områderne i og omkring Hammel, Thorsø, Gjern, Fårvang, Sporup og Lading er det med stolthed, vi kalder os for lokalmægler i store dele af Favrskov. I tæt samarbejde med vores forretninger i resten af Østjylland, ønsker vi at skabe de bedste forudsætninger for vores sælgere og købere.Lad os guide dig til det gode bolig køb

Følg vores 5 trin og få et godt indblik i alle købets faser, inden du kaster dig ud i det.

Et hjem er ikke en standardvare - og hos Nybolig Hammel ved vi, hvad det betyder at sælge familiens hjem, og vi lytter, når I fortæller, hvad der gør jeres hjem unikt. Fordi det er hjem, vi formidler, er det vigtigt, at nye ejere af din bolig får et nærværende og seriøst første møde med deres nye hjem. Derfor mødes vi gerne med vores kunder og gennemgår markedssituationen, økonomi, forventninger og drømme. Både køber og sælger har brug for god, grundig og individuel rådgivning. Det skaber tillid og giver overblik, men gør også, at vi ved, hvad kunderne vil have, og vi derfor hurtigt kan finde deres nye hjem.
Markedssituationen stiller særlige krav til mæglernes kompetencer. Seriøsitet, professionalisme og høj kvalitet er fundamentet, men boligsalg kræver også indsats og interesse for kunden.

Vores kunder fortjener det bedste
Vi gør lidt mere for dig, uanset om du skal købe eller sælge og uanset boligtype. 
Vi lægger vægt på faglighed, og har samtidig en personlig tilgang til vores kunders situation. Vi forstår at boligen er dit hjem, og at vi som mennesker har forskellige ønsker.
Vores kunder fortjener det bedste. Vi satser nemlig på langvarige forhold til vores købere og sælgere. Det betyder i praksis, at bolighandlen skal være så god og givtig en oplevelse, at du vælger at bruge os næste gang, du skal flytte. Vi vil gøre vores ypperste for, at du bliver så tilfreds med os og vores service, at du ikke tøver med at anbefale os til familie og venner.

Samarbejde

Vores synlighed understeges endvidere af vores tætte samarbejde med de 32 andre Nybolig forretninger i Østjylland, hvilket sikrer dig, som sælger, markedets mest effektive køberkartotek.
Desuden samarbejder vi med Nykredit, Gjensidige forsikring og en lang række landsdækkende, regionale og lokale pengeinstitutter. Alt sammen er med til at sikre dig den bedste rådgivning omkring finansiering og forsikring af din bolig.

Hos Nybolig Hammel er hverken mægler eller markedet gået i stå - derfor søger vi altid nye ejendomme til salg.


 

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 7011 2020. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

CVR: 31902568

Læs mere Luk

Medarbejdere

Nybolig har 0 boliger til salg

Sorter efter:

Se flere boliger Ikke flere boliger

Samarbejdsaftaler

Vi er tilknyttet eller har en samarbejdsaftale med følgende:

  Realkreditinstitut:
 • Totalkredit
  Pengeinstitut:
 • Nykredit Bank A/S
 • Sparekassen Kronjylland
  Forsikringsselskab:
 • Nykredit Forsikring A/S
 • Gjensidige
  Andre:
 • Nykredit pantebreve A/S
 • Favrskov Posten
 • Boligmarkedet

Rabat eller provision

Vi samarbejder med følgende, hvor vi modtager rabat eller provision for fremskaffelse af:

  Finansiering:
 • Nykredit samt Nykredit Bank A/S
 • Sparekassen Kronjylland
  Forsikring:
 • Nykredit Forsikring A/S
 • Gjensidige
  Annoncering:
 • Favrskov Posten
  Andre ydelser:
 • Nykredit Pantebreve A/S

Som boligkøber eller boligsælger har du ret til at få oplyst provisionens eller rabattens størrelse.