Adresse

Axeltorv 7
4900 Nakskov

Åbningstider

Man - Fre:
Lørdag:
Søndag:

Telefon

Tlf. 5492 3912

Din Nybolig mægler i Nakskov

Nybolig Johnny Rasmussen i Nakskov er med mere end 26 års erfaring i salg af boliger en af Nakskovs ældste ejendomsmæglerfirmaer med stor lokal kendskab.

Vi ligger centralt på byens torv.

Vi beskæftiger os med salg og vurdering af huse, fritidshuse og grunde på Vestlolland. Vi vil gerne give et uforpligtigende bud på, hvad dit hus kan sælges for.

Vi er med fra start til slut i salgsforløbet.Lad os guide dig til det gode bolig køb

Følg vores 5 trin og få et godt indblik i alle købets faser, inden du kaster dig ud i det.

Vi sætter den rigtige pris på din ejendom første gang, og rådgiver dig gerne uforpligtende forud for et salg. Det kalder vi en ordentlig vurdering.

Vores store køberkartotek opdateres løbende, og rigtig mange handler gennemføres hurtigt via dette kartotek. Derudover sørger en effektiv og professionel markedsføring for, at vi kommer i kontakt til køberne af din ejendom, hvis vi ikke ken-der dem i forvejen. Vi er aktive og opsøgende overalt i området, og har et stort udvalg i helårshuse, sommerhuse og byggegrunde. 

Vi er en del af Nybolig-kæden og kan derfor tilbyde et landsdækkende samarbejde. Desuden samarbejder vi med Nykredit, Gjensidige forsikring og en lang række landsdækkende, regionale og lokale pengeinstitutter. Alt sammen er med til at sikre dig den bedste rådgivning omkring finansiering og forsikring af din bolig.

Vi lægger stor vægt på vor faglige ekspertise, tillid, ærlighed samt venlig og korrekt behandling af såvel sælger som køber, så alle parter oplever - en ordentlig handel.

Kontakt Nybolig Johnny Rasmussen og få en professionel vurdering af din ejendom. Det er naturligvis gratis og helt uforpligtende for dig.

 

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 7011 2020. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

CVR: 13730504

Læs mere Luk

Medarbejdere

Nybolig har 0 boliger

Sorter efter:

Samarbejdsaftaler

Vi er tilknyttet eller har en samarbejdsaftale med følgende:

  Realkreditinstitut:
 • Nykredit A/S og Totalkredit A/S
  Pengeinstitut:
 • Nykredit Bank & Lollands Bank
  Forsikringsselskab:
 • Nykredit & Gjensidige forsikring
  Andre:
 • NRGI Elsalg A/S
 • Ørsted Salg & Service A/S og Strømlinet A/S

Rabat eller provision

Vi samarbejder med følgende, hvor vi modtager rabat eller provision for fremskaffelse af:

  Finansiering:
 • Ja.
  Forsikring:
 • Ja.
  Annoncering:
 • Ja.
  Andre ydelser:
 • Ja.

Som boligkøber eller boligsælger har du ret til at få oplyst provisionens eller rabattens størrelse.

Indlæser...