Nybolig Nakskov

Johnny Rasmussen

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Axeltorv 7
4900 Nakskov
Åbningstider
Man - Fre:
Lør - Søn:

Din Nybolig mægler i Nakskov

Nybolig Johnny Rasmussen i Nakskov er med mere end 26 års erfaring i salg af boliger en af Nakskovs ældste ejendomsmæglerfirmaer med stor lokal kendskab.

Vi ligger centralt på byens torv.

Vi beskæftiger os med salg og vurdering af huse, fritidshuse og grunde på Vestlolland. Vi vil gerne give et uforpligtigende bud på, hvad dit hus kan sælges for.

Vi er med fra start til slut i salgsforløbet.

Vi sætter den rigtige pris på din ejendom første gang, og rådgiver dig gerne uforpligtende forud for et salg. Det kalder vi en ordentlig vurdering.

Vores store køberkartotek opdateres løbende, og rigtig mange handler gennemføres hurtigt via dette kartotek. Derudover sørger en effektiv og professionel markedsføring for, at vi kommer i kontakt til køberne af din ejendom, hvis vi ikke ken-der dem i forvejen. Vi er aktive og opsøgende overalt i området, og har et stort udvalg i helårshuse, sommerhuse og byggegrunde.

Vi er en del af Nybolig-kæden og kan derfor tilbyde et landsdækkende samarbejde. Desuden samarbejder vi med Nykredit, Gjensidige forsikring og en lang række landsdækkende, regionale og lokale pengeinstitutter. Alt sammen er med til at sikre dig den bedste rådgivning omkring finansiering og forsikring af din bolig.

Vi lægger stor vægt på vor faglige ekspertise, tillid, ærlighed samt venlig og korrekt behandling af såvel sælger som køber, så alle parter oplever - en ordentlig handel.

Kontakt Nybolig Johnny Rasmussen og få en professionel vurdering af din ejendom. Det er naturligvis gratis og helt uforpligtende for dig.

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

CVR: 13730504

Læs mere om Nybolig Nakskov

Realkreditinstitut
  • Nykredit A/S og Totalkredit A/S
Pengeinstitut
  • Nykredit Bank & Lollands Bank
Forsikringsselskab
  • Codan
  • Frida & Gjensidige forsikring
Andre
  • SEAS-NVE
  • NRGI Elsalg A/S. CCT (Smart Salg)
Finansiering
  • Ja.
Forsikring
  • Ja.
Annoncering
  • Ja.
Andre ydelser
  • Ja.
Læs vores persondatapolitik her.

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.