•  

Interesseret i boligen?

Kontakt mægler:

Se billederne her
Gå på opdagelse i boligen
Solgt

Robert Jacobsens Vej 1 A , 8. TH. 2300 København S

Ejerlejlighed, 124 m2

Kontantpris - Ejerudgift pr. md.-
  • Boligareal 124 m²
  • Rum 4
  • Etage 8. sal
  • Bygget/Ombygget 2017
  • Energimærke A2020
  • Boligareal 124 m²
  • Rum 4
  • Etage 8. sal
  • Bygget/Ombygget 2017
  • Energimærke A2020

LEJLIGHEDEN:

De 126 m2, som lejligheden fordeler sig over, er gennemtænkte og veludnyttede Her er masser af lys og rum, elementerne er valgt af høj kvalitet og designet er nutidigt. Planløsningen indeholder et stort master bedroom med integreret walk-in closet og eget privat badeværelse med separat bruseniche samt to eventuelle børneværelser, hvoraf begge har egen udgang til en dejlig vestvendt altan, der placerer sig perfekt i forhold til eftermiddag- og aftensolen. I forbindelse til børneværelserne er der indrettet endnu et badeværelse med bruseniche og vaskesøjle - begge rum er opført i et stilfuldt design med god plads. Som hjemmets naturlige samlingspunkt ligger stuen og køkkenlrummet i åben forbindelse til hinanden. Køkkenet er opført i lyse farver med elementer fra Uno Form og hårde hvidevarer fra Miele, der understreger kvaliteten i byggeriet. Gennemgående for hele lejligheden er det pragtfulde lysindfald, der sikrer jer et lyst hjem på selv de mørkeste dage. Afslutningsvis får I endnu en altan, der, ligesom den anden, åbner op for en fuldstændig misundelsesværdig udsigt over nabolagets tage og det stemningsfyldte miljø.

EJENDOMMEN:

Lejligheden ligger på 8. sal i KUBEhusene, som er opført i 2017 og tegnet af Adept arkitekter. Kubekonceptet udgør flere mindre enheder i byggeriet, og derved har man formået at skabe et hus med en spændende facade, der adskiller sig fra de øvrige byggerier. Fokus er lagt på at skabe nutidige og funktionelle boliger, som opfylder alle krav til det moderne og kompromisløse hjem. Der er tale om et gennemført kvalitetsbyggeri, hvilket både kommer til udtryk i materialevalg og udførelse.

OMRÅDET:

Vi befinder os I Ørestad, en by, som rummer alt, hvad man kan forvente af en moderne bydel. Her er nem adgang til daginstitutioner, skole, gymnasium, sportsfaciliteter og bibliotek, hvilket gør beliggenheden ideel for familien. Ydermere står Royal Arena klar til at give jer de bedste musik-, sports- og kulturoplevelser, ligesom at den nyopførte biograf ved Fields lokker med de nyeste film på det store lærred. I det populære indkøbscenter er der alt fra Bilka til spændende butikker, spisesteder og fitness, som sikrer jer en nem hverdag. Alt dette findes lige ved fælledens smukke natur, der udgør et enestående naturrum midt i bydelen.

Læs mere om boligen Luk

Om kommunen

Skat

Udskrivningsprocent (%) 23,8
Kirkeskat (%) 0,80
Grundskyldspromille (‰) 34,000

Børnepasning

Vuggestue 0-2 år pr. md. Gns i 12 md. (Kr.) 3.160
Børnehave 3-5 år pr. md. Gns i 12 md. (Kr.) 1.700
Daginstitution 0-2 år pr. md. Gns i 12 md. (Kr.) 3.160
Daginstitution 3-5 år pr. md. Gns i 12 md. (Kr.) 1.700

Skoler

Antal folkeskoler (Antal) 59
Antal normalklasser (Antal) 1.684
Gennemsnitlig skolestørrelse (Antal elever) 642
Gennemsnitlig klassekvotient (Antal) 22,5
Læs mere om kommunen Læs mere om kommunen
Læs mere om området Luk
Kunne du tænke dig at se boligen og danne dig dit eget indtryk?

Kontakt

Martin Hav

Nybolig Ørestad
Ejendomsmægler MDE
  kontaktkort

Ring til Martin

3255 2200

5088 7871

Eller send en besked

For- og efternavn*
*
E-mail*
*
Telefon*
*
Skriv besked
Besøg mæglerforretningen og se hvad de ellers har til salg i området

Lignende boliger

Sorter efter:

Nyheder