Nybolig Køge

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Torvebyen 15
4600 Køge
Åbningstider
Mandag:
Tirsdag:
Ons - Tors:
Fredag:
Lør - Søn:

Et dedikeret mæglerteam, som sætter dig og dine boligdrømme i centrum


Lær os bedre at kende

Hos Nybolig Køge står vi altid klar til at hjælpe dig. Det gælder, hvad enten du går med planer om at sælge, købe eller leje bolig, ønsker at få din bolig vurderet eller du blot har brug for en kompetent samtalepartner at vende stort og småt med i forhold til dine boligdrømme.

Hos Nybolig Køge er vi kendt for vores ordentlighed. Og vi brænder for at bringe dig tættere på at indfri dine ønsker og behov, så du kan komme bedst muligt videre i tilværelsen.

Når du skal sælge en bolig

For os er det helt afgørende, at du føler dig taget i hånden og inddraget hele vejen gennem dit hussalg. Det gælder lige fra før din bolig bliver sat til salg over salgsvurderingen til den endelige handel er indgået.

Når du bestiller et møde med os, gennemgår vi sammen med dig hvert enkelt trin i salgsprocessen. Samtidig kommer vi gerne også med gode råd til, hvad du selv kan gøre for at fremme dit boligsalg.

Kort og godt sætter vi os grundigt ind i din konkrete situation og hvad der er vigtigt for netop dig, når du skal sælge bolig. Samtidig arbejder vi benhårdt for, at du hele vejen igennem skal opleve, at vi går dét ekstra skridt for dig i jagten på at gøre din boligdrøm til virkelighed. 

Når du skal købe en bolig

Hos Nybolig Køge står vi klar med professionel KøberRådgivning hele vejen igennem købsprocessen. Uanset hvor du er i livet – og uanset hvor i landet du påtænker at købe bolig – kan vi hjælpe med at finde den helt rigtige bolig til dig og dine behov.

På samme måde hjælper vi også, hvis du f.eks. ønsker en analyse af, om en bolig, du har udset dig, er fair prissat eller du har brug for hjælp til at skabe overblik over de mange juridiske dokumenter, der naturligt følger med en bolighandel. På den måde hjælper vi dig også med at sikre, at alle forbehold, du måtte have, bliver skrevet ind i købsaftalen.

Derudover tager vi gerne med dig ud og besigtiger boligen. Og hvis du ønsker det, står vi også for at forhandle pris og vilkår med sælger på dine vegne.

Kort sagt hjælper vi dig med alt. På den måde sikrer vi, at processen bliver så enkel og overskuelig for dig som overhovedet muligt. Du læse mere om Nybolig Køberrådgivning her.

Hos Nybolig Køge har vi desuden også Dansk Ejendomsmæglerforenings tryghedsmærke, som sikrer, at du trygt kan lægge dit boligkøb i vores hænder. Vi bærer ansvaret hele vejen, og vi tager dit køb alvorligt.

Når du skal leje din bolig ud

Står du med et lejemål, du gerne vil have lejet ud, kan vi også hjælpe dig med at finde din næste lejer. Vi tilbyder i den sammenhæng at stå for både annoncering, boligfremvisning og udarbejdelse af lejekontrakt.

Din boligdrøm begynder her

Valget af ejendomsmægler er en tillidssag. Hos Nybolig Køge går et stærkt lokalkendskab hånd i hånd med en lige så stærk ambition om at yde vores kunder en service af allerhøjeste kvalitet. Derfor ser vi også, at mange tidligere kunder vender tilbage til os igen.

Ring til os i dag for en uforpligtende snak, og vurdér selv, om vi kunne være den rette partner for dig.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Jesper Persson
Indehaver
Nybolig Køge

 

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

CVR: 43773410

Læs mere om Nybolig Køge

Realkreditinstitut
  • Totalkredit & Nykredit
Pengeinstitut
  • Nykredit Bank
  • Spar Nord
  • Sparkassen Sjælland
  • Sydbank
  • Arbejdernes Landsbank m.fl.
Forsikringsselskab
  • Codan
  • Alm Brand Forsikring
Andre
  • Strømlinet A/S & Andel Energi
Finansiering
  • Totalkredit & Nykredit
Forsikring
  • Codan
  • Gjensidige
  • Dansk Boligforsikring
Andre ydelser
  • Strømlinet A/S
  • Ørsted Salg & Service A/S
Læs vores persondatapolitik her.

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.