Nybolig Næstved

Jan Milvertz

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Ringstedgade 22C, st
4700 Næstved
Åbningstider
Man - Fre:
Lørdag:
Søndag:

Din lokale ejendomsmægler i Næstved

l vores butik møder du en stab af dedikerede ejendomsmæglere og salgskoordinatorer. Vi har mange års erfaring og stort lokalkendskab til vores fantastiske by og opland.

Vi kender byen og kan derfor også levere de indsigter, som boligkøberne er nysgerrige på. Vi kender skoler, pasningsmuligheder, den gode kaffebar og de hyggelige åndehuller. De er alle en del af byens kvaliteter, som vi forstår at videreformidle i mødet mellem køber og sælger. 

Næstved er en af Sydsjællands største handelsbyer og med store grønne områder, et rigt byliv og stort udvalg af historie, kultur og kunst oplever vi stor interesse fra både de private og erhvervslivet. Samtidig gør vores godt forankrede team med en god aldersdiversitet os i stand til at dække og forstå markedet bredt.

Vi handler en bred vifte af ejendomstyper – herunder både sommerhuse, andelsboliger, ejerlejligheder, villaer og landejendomme. Vi kan derfor helt sikkert også hjælpe dig godt videre. 

Sådan arbejder vi for dig

Hos Nybolig Jan Milvertz Næstved A/S arbejder vi effektivt og professionelt på at få glade og tilfredse kunder – hvad enten du er køber eller sælger. Det skaber resultater, og driver byen fremad.

Det er altid rart at få et skulderklap, når kunderne værdsætter vores indsats. Men det er først og fremmest resultaterne, der taler sit eget tydelige sprog, og med vores mange års erfaring i bagagen er du sikret et salgsarbejde med fokus på målbare resultater.

Vi kan også hjælpe med dit boligkøb

Du kan også komme til os, hvis du er i markedet som boligkøber. Vi har Dansk Ejendomsmæglerforenings Tryghedsmærke. Det sikrer dig en god og grundig køberrådgivning, så du kan lykkes med dit boligkøb på de bedste betingelser. Vi kan hjælpe med alt fra pristjek og dokumentgennemgang til udarbejdelse af skøde og refusionsopgørelse.

Vil du vide hvad din bolig er værd?

Vi er altid klar til at give dig et gratis og uforpligtende bud på, hvad din bolig kan handles for. Vi udarbejder en personlig handlingsplan for salget af din bolig, så får du et godt overblik over salgsforløbet. Det giver sikkerhed og tryghed, som er afgørende, når man handler noget så stort som en bolig.

Gennem fire butikker under ledelse af Jan Milvertz i både Næstved, Kalundborg, Slagelse og Skælskør, sælger vi boliger bredt på Sjælland. Selvom vores butikker repræsenterer hver deres miljø, så giver størrelsen mulighed for et unikt samarbejde til gavn for både køber og sælger.

Har vi ikke den bolig, du søger? Så kan du blive skrevet op i vores køberkartotek, som er blandt landets største i kraft af vores kobling til Nybolig-kæden, som tæller mere end 220 forretninger på landsplan.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål, eller vil du vide, hvordan vi griber salget af din bolig an? Så er vi klar til en uforpligtende snak alle ugens dage. Vi glæder os til at høre fra dig.

Med venlig hilsen
Nybolig Jan Milvertz Næstved A/S

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

CVR: 42344869

Til alle tider. Til alle hjem.

  • Kontakt os, så hjælper vi dig godt videre til dit næste hjem.

Læs mere om Nybolig Næstved

Realkreditinstitut
  • Nykredit og Totalkredit
Pengeinstitut
  • Nykredit Bank og Arbejdernes Landsbank
Forsikringsselskab
  • Codan
  • Dansk Boligforsikring
Andre
  • Andel Energi A/S og Strømlinet A/S
Finansiering
  • Nykredit
  • Totalkredit
  • Nykredit Bank
  • Arbejdernes Landsbank
Forsikring
  • Codan
  • Dansk Boligforsikring
Andre ydelser
  • Andel Energi A/S og Strømlinet A/S
Læs vores persondatapolitik her.

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.