Nybolig Rødby - Lalandia

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Lalandia Centret 1
4970 Rødby
Åbningstider
Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fre - Lør:
Søndag:

Nybolig Rødby Lalandia – din lokale mægler med speciale i Lalandia Fritidshuse.

Sæt ikke dit fritidshus til salg før du har fået en GRATIS og UFORPLIGTENDE salgsvurdering af Nybolig Rødby Lalandia. Vi kan kontaktes på tlf. 5475 6111 eller e-mail 4970@nybolig.dk. Du er også meget velkommen til en boligsnak i vores forretning, som er beliggende centralt og godt i det meget besøgte Lalandia Center i Rødbyhavn. Der er over 600.000 gæster i centeret hvert år, hvorfor vi med vores forretning her, kan tilbyde dig en helt unik markedsføring af dit fritidshus på første parket.

Vi er 2 uddannede ejendomsmægler med et stort lokalkendskab, idet vi begge har været mæglere på Midt og Sydlolland siden 2001, hvorfor vi gerne siger – Din lokale ejendomsmægler. 

Når du skal sælge dit Lalandia fritidshus udarbejdes der en konkret handlingsplan, som vil give dig et godt overblik af salgsforløbet. Måske har vi allerede en køber til dit fritidshus i vores store køberkartotek, som vi deler med de andre 219 Nybolig butikker i Danmark.

Vi prioriterer digital markedsføring højt, og vi gør mest muligt for at præsentere fritidshusene bedst og så bredt som muligt. Vi sørger for en markant og professionel annoncering af dit fritidshus på internettet via de gængse boligsites (Boligsiden.dk, Nybolig.dk, EDC.dk, Danbolig.dk, Home.dk m.fl.), Facebook samt via Nyboligs unikke online system, SmartSalg.

Vi er fyldt med energi, gå på mod og gode idéer, hvilket er vigtigt for et godt salg. Vores ønske og mål er altid, at give en professionel og kompetent helhedsoplevelse fra start til slut.

Din succes er vores succes! Kontakt os gerne på tlf. 5475 6111 eller e-mail på 4970@nybolig.dk for en uforpligtende boligsnak, så vi sammen kan finde den bedste løsning for dig og dit fritidshus. 

Nybolig – mere mægler, mere lokalt og mere digitalt.

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

CVR: 40307877

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.