Nybolig Billund - Lalandia

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Ellehammers Alle 3
7190 Billund
Åbningstider
Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:

Din lokale ejendomsmægler i Lalandia

Velkommen til Nybolig Billund Lalandia. Se vores feriehuse til salg

I vores mæglerforretning prioriterer vi god tid med dig som kunde, så vi altid kan yde en faglig og professionel rådgivning af høj kvalitet, og vi kan trække på voresmangeårige erfaring fra mæglerbranchen. Nybolig Lalandia ledes af ejendomsmæglerne Lene Eg Madsen og Lene Møller Kristensen.

Boligrådgivning ved salg eller køb af feriehus

Overvejer du at sælge, lægger vi stor vægt på at give dig en realistisk salgsvurdering af dit feriehus. Vi har deltaget i salgsarbejdet med feriehuse ved Lalandia Billund helt fra starten, og derfor har vi et indgående kendskab til området.

Overvejer du at købe feriehus ved Lalandia Billund, er du også altid velkommen til at kontakte os. Feriehuset er den perfekte ramme for en god ferie og  familiehygge, nærvær og masser af dejlige oplevelser. Udover de bløde værdier er køb af feriehus også en god investering. Den høje lejeindtægt giver mulighed for en fin opsparing - evt. som supplement til pensionen. Hør om mulighederne for at blive ejer af et feriehus, og de fordele du får ved selv at eje. Du finder kontaktoplysninger og træffetider øverst på siden, så tøv ikke med at kontakte os for en uforpligtende snak omkring dine muligheder - og få en personlig og skræddersyet rådgivning.

Vi glæder os til at se dig - og din bolig!

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

CVR: 29979502

Læs mere om Nybolig Billund - Lalandia

Realkreditinstitut
  • inst.
Pengeinstitut
  • penge
Forsikringsselskab
  • forsikrin
Finansiering
  • fin
Forsikring
  • fors
Annoncering
  • ann
Læs vores persondatapolitik her.

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.