Boligstyling sætter turbo på salget

Nybolig samarbejder med boligstylingsfirmaet SalesStyling, som især er kendt fra tv-programmet Løvens Hule. Ifølge stifter og direktør Louise Holm har der været stigende efterspørgsel efter salgsstyling de seneste år, og hun spår en endnu større fremtid indenfor styling af boliger til salg.

De fleste boligsælgere går ofte i markedet med en tyrkertro på, at deres bolig nok skal blive solgt hurtigt. Der sker da også ofte, at boligen bliver solgt i løbet af et par måneder. Men nogle gange fanger boligen ikke købernes interesse fra første færd – og hvad gør man så?

Det er et spørgsmål, som både boligsælgere og ejendomsmæglere stiller sig selv fra tid til anden.

En mulighed kunne være at friske boligen op, og give den et nyt udtryk i markedet. Det er faktisk netop, hvad ejendomsmæglerkæden Nybolig kan tilbyde boligsælgere i landets 220 Nybolig-forretninger gennem samarbejdet med SalesStyling.

SalesStyling er specialiseret i at indrette og style boliger med henblik på at fremhæve boligens potentiale, tiltrække flere købere, forkorte boligens salgstid og få den optimale salgspris – alt sammen for at hjælpe sælger hurtigere i mål med boligsalget.

Ifølge stifter og direktør Louise Holm er det en ydelse, som danskerne har taget godt imod.

-Vi ser en klar sammenhæng mellem de nye markedsvilkår, og efterspørgslen efter salgsstyling. Sælgerne kigger nu igen efter værktøjer til at nedbringe salgstiden på deres bolig. Flere er begyndt at indse, at det kan være økonomisk fornuftigt at bruge 5.000-10.000 kr. på en styling fremfor at sætte huset ned med 100.000 kr., siger Louise Holm.

Ifølge adm. direktør i Nybolig, Peter J. Mattsen, kan salgsstyling gøre en forskel for, hvor hurtigt man som sælger kan komme i mål med boligsalget. Det gælder både nye projektboliger, hvor kreativ indretning kan fremhæve boligens styrker, og ældre boliger, hvor et æstetisk løft kan få potentielle købere til at se muligheder.

-Salgsstyling er et alle tiders værktøj for vores ejendomsmæglere at kunne tilbyde kunderne. Det er både muligt at indrette boligen kortvarigt med henblik på fotografering, hvorefter alle møbler og effekter fjernes igen, eller der kan laves en mere fuldkommen indretning, hvor sælger lejer møbler og interiør, mens boligen er til salg, siger Peter J. Mattsen.

Louise Holm, der er direktør og stifter af SalesStyling har selv en fortid som ejendomsmægler i Nybolig.

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.