Nybolig indgår strategisk partnerskab med dansk advokatfirma om formidling af fast ejendom i Spanien

Nybolig indgår nu et strategisk samarbejde med Jackie Phillip & Co. Advokatfirma om formidling af fast ejendom på den spanske middelhavskyst og Mallorca. Samarbejdet giver danske boligkøbere nye muligheder for at realisere boligdrømme i Spanien.

Når danskere drømmer sig til varmere himmelstrøg og et liv ved den spanske middelhavskyst, vil det fremover være muligt at sætte strøm til den drøm hos Nybolig, der tilsammen tæller 220 mæglerforretninger i Danmark.

Nybolig har nemlig indgået et nyt strategisk samarbejde med Jackie Phillip & Co. Advokatfirma – herunder Jackie Phillip & Co. Real Estate – om formidling af fast ejendom på hele den spanske middelhavskyst og Mallorca, samme områder som Nykredit finansierer i Spanien.

Hos Nybolig ser man en række spændende synergier ved det nye samarbejde, som rummer helt nye muligheder for danskere med boligdrømme rettet mod Spanien.

-Danskerne får nu langt nemmere ved at gøre drømmen om en bolig ved middelhavskysten til virkelighed. Gennem Nyboligs nye samarbejde med Jackie Phillip & Co. Real Estate kan kunden starte samtalen om en bolig i sydens sol hos deres lokale Nybolig-mægler. Det er første gang i dansk sammenhæng, at der udrulles et så omfattende og bredt koncept for bolighandel i udlandet, og det er samtidig vores forventning, at det kan blive en god investering for vores kunder, siger Henning Forsberg Jensen, direktør i Nykredit Mægler, som er kædekontor for Nybolig. 

I ejerkredsen hos Jackie Phillip & Co. Real Estate er bl.a. advokat Jackie Phillip (H) og erhvervsmanden Jacob Risgaard, der er kendt som medejer af Coolshop og investor i DR-programmet Løvens Hule.

Advokat Jackie Phillip ser frem til det nye samarbejde.

-Vi glæder os over fremover til at kunne hjælpe danskere med at finde den helt rigtige bolig i Spanien. Vi er overbevist om, at det unikke samarbejde vil tiltrække mange købere til det sydspanske boligmarked og Mallorca, siger Jackie Philip, der har beskæftiget sig med ejendomshandel i Spanien siden 2016.

Gennem Nyboligs tilstedeværelse overalt i Danmark får køberne et professionelt sted at henvende sig, samt hurtig og nem adgang til mere end 10.000 boliger til salg på den spanske middelhavskyst direkte fra kædens hjemmeside.

Jackie Phillip & Co. Real Estate’s lokale ansatte og samarbejdspartnere vil stå for fremvisning af ejendommene i Spanien. Finansieringen sker i samarbejde med Nykredit, og rådgivningen i samarbejde med Nykredit International, der siden 2003 har ydet lån til boliger i både Spanien og Frankrig med dansk realkredit. Nykredit International opererer fra kontorer i København, Marbella og Palma de Mallorca.

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.