Ambitiøs butikschef søges til Nybolig Kastrup og Tårnby

Er du en erfaren ejendomsmægler, der allerede er leder eller har ambitioner om at blive det? Og har du gennemslagskraft til at motivere medarbejderne til at gøre deres bedste?

Så er det måske dig, der kan løfte ansvaret som butikschef i Nybolig Kastrup & Tårnby. Her kommer du til at stå i spidsen for et team af kompetente medarbejdere, der samarbejder effektivt og har et fælles mål om at være de bedste.

Dine kvalifikationer
For at få succes i jobbet skal du have et stort personligt drive. Du er enten en erfaren leder, eller en mægler med flotte resultater. Den erfaring skal du bruge til at sikre, at medarbejderne præsterer godt. Det er også vigtigt, at du er en stærk
forhandler, der forstår at lukke en handel.

Vi forventer også, at
· du er registreret ejendomsmægler
· du har gode evner til at kommunikere
· du har stor erfaring med at kommissionere og sælge ejerboliger
· du har skabt stærke resultater som ejendomsmægler

Du får det bedste grundlag for succes
I Nybolig får du moderne digitale redskaber, som giver dig alt, du skal bruge for at rådgive grundigt og sælge effektivt. Du kommer for eksempel til at bruge det nyskabende værktøj SmartSalg, der gør det lettere at finde den rigtige køber til hver enkelt bolig.

Du får
· et krævende job med daglige udfordringer, der kræver skarpsyn og engagement
· plads til at udvikle dig fagligt og personligt
· et team af dygtige og dynamiske medarbejdere
· løn der passer til dine kvalifikationer.

Vores mål
I Nybolig lægger vi stor vægt på at yde troværdig og ærlig rådgivning. Vi arbejder for, at alle kunder føler, at deres Nybolig-mægler er dygtig og kompetent. Det stiller krav til alle vores medarbejdere.

Er du interesseret?
Send din ansøgning til npt@nybolig.dk eller jnu@nybolig.dk
Hvis du har spørgsmål, kan du ringe til Nicki Peters på 29 74 42 00.

Nybolig er en af landets største ejendomsmæglerkæder. Vi består af godt 220 ejendomsmæglerforretninger, der tilsammen udgør en landsdækkende kæde af specialister inden for formidling af privatboliger og landbrug. Nybolig er en del af Nykredit Mægler A/S, som er 100% ejet af Nykredit.