Abitiøs ejendomsmægler søges til Nybolig Herlev

Er du en stærk sælger, der samtidig er troværdig og fagligt kompetent? Og har du gennemslagskraft og store ambitioner?

Så er det måske dig, der skal være vores nye medspiller i Nybolig Herlev. Her bliver du en del af et team af kompetente kollegaer, der samarbejder effektivt og har et fælles mål om at være de bedste.

Dine kvalifikationer
For at få succes i jobbet skal du have gennemslagskraft og et stort personligt drive. Opsøgende salg er en helt central del af jobbet, så det er vigtigt, at du bliver motiveret af den slags arbejde. Du trives med at have mange bolde i luften og kan arbejde effektivt og målrettet for at opnå dine egne og forretningens salgsmål.

Vi forventer også, at
· det er en fordel du er uddannet ejendomsmægler men er ikke et krav
· du har erfaring med ejendomsmæglerbranchen. Måske er du salgstrainee i dag og har ambitionerne til at drive det videre?
· du kan arbejde selvstændigt og i højt tempo uden at miste overblikket

Du får det bedste grundlag for succes
I Nybolig Herlev får du de optimale betingelser for at vise dine evner og skabe store personlige resultater. Du bliver en del af et større team og 2 forretninger hvor Nybolig Bagsværd også er en del af den samlede virksomhed. Vi har nogle dygtige og engagerede medarbejdere og en forretningsgang, der betyder du kan fokusere på kommission og salg og dermed gode muligheder for høj indtjening. Markedsområdet spænder bredt og er alsidigt og spændende.

Du får
· et team af dygtige og dynamiske kollegaer
· løn i forhold til dine kvalifikationer

Vores mål
I Nybolig lægger vi stor vægt på at yde troværdig og ærlig rådgivning. Vi arbejder for, at alle kunder føler, at deres Nybolig- mægler er dygtig og kompetent. Det stiller krav til alle vores medarbejdere.

Er du interesseret?
Send din ansøgning til Jannick Schønemann på jan@nybolig. dk snarest muligt. Hvis du har spørgsmål, kan du ringe til indehaver Jannick Schønemann på 3069 2880.

Download stillingsopslag

Nybolig er en af landets største ejendomsmæglerkæder. Vi består af godt 220 ejendomsmæglerforretninger, der tilsammen udgør en landsdækkende kæde af specialister inden for formidling af privatboliger og landbrug. Nybolig er en del af Nykredit Mægler A/S, som er 100% ejet af Nykredit.

Nyttige oplysninger
Arbejdsgiver
Nybolig Herlev
Ansøgning og CV sendes til
 Jannick Schønemann til jan@nybolig.dk
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.