Ambitiøs mægler søges til Nybolig Hillerød - Lillelund & Madsen

Er tiden inde til nye udfordringer i et fantastisk område og et dynamisk boligmarked?
Så er det måske dig, der skal være vores nye medspiller. Her bliver du en del af et team af kompetente kollegaer, der samarbejder effektivt og har et fælles mål om at være de bedste.

 

Dine kvalifikationer
Du har gerne flere års erfaring fra et job som boligmægler, uden at være kørt træt. Du har gode salgs- og kommissionsresultater og har bevist, at du kan gøre en forskel. Du er super energisk og den, der formår at gå i front og motivere andre til at følge med. Som person er du drevet af ønsket om succes og brænder for at kunne yde en god service til vores kunder. Du forstår at arbejde struktureret og målrettet i din hverdag, og kan begå dig overfor alle typer mennesker. Alt i alt seriøst fart over feltet – med høj kundetilfredshed.

Vi forventer også, at

  • Du er teamplayer
  • Du har humor og gå på mod
  • Du er ambitiøs og resultatorienteret

Du får det bedste grundlag for succes
Dine arbejdsområder vil primært være at sælge og kommissionere ejendomme i Hillerød og omegn. Derfor yder du en vedholdende og engageret indsats, for at bidrage til afdelingens vækst. Dette med henblik på, at realisere vores og Nybolig-kædens strategi i Hillerød. Du vil få medansvar for den daglige drift, herunder opfølgning på egne resultater i henhold til de udarbejdede budgetter.

Vores mål
Vi lægger stor vægt på at yde troværdig og ærlig rådgivning. Vi arbejder for, at alle kunder føler, at deres Nybolig-mægler er dygtig og kompetent. Det stiller krav til alle vores medarbejdere.

Er du interesseret?
Din ansøgning skal du sende til os på lll@nybolig.dk. Den vil naturligvis blive behandlet fortroligt.
Du er også meget velkommen til at ringe til Louise Lillelund 4073 0010, såfremt du har spørgsmål til jobbet eller til vores firma mv.
Ansøgningsfrist: Vi imødeser gerne din ansøgning inden 25.august 2018.

Læs hele annoncen.