Ejendomsmægler med stort personligt drive søges til Nybolig Egelund

3. juni 2019

Er du en stærk sælger, der samtidig er troværdig og fagligt kompetent? Og har du gennemslagskraft og store ambitioner?

Så er det måske dig, der skal være vores nye medspiller i Nybolig Egelund. Her bliver du en del af et team af kompetente kollegaer, der samarbejder effektivt og har et fælles mål om at være de bedste.

Nyttige oplysninger

Arbejdsgiver:

Nybolig

Ansøgning og CV sendes til:

aeg@nybolig.dk

Dine kvalifikationer
For at få succes i jobbet skal du have gennemslagskraft og et stort personligt drive. Opsøgende salg er en helt central del af jobbet, så det er vigtigt, at du bliver motiveret af den slags arbejde. Du skal være troværdig og imødekommende og god til at skabe og vedligeholde relationer.

Som mægler kommer du til at have meget kontakt med kunderne. Derfor er det en stor fordel, hvis du kan lide at arbejde med mennesker og går op i at give kunderne en god oplevelse, når du sælger deres bolig for dem.

Vi forventer også, at
· du har erfaring med ejendomsmæglerbranchen - herunder kommissionering og salg af boliger
· du kan lide at arbejde med aktivt opsøgende salg og gode kommunikationsevner
· du kan lide en hverdag med mange møder og tæt kundekontakt uden at miste overblikket.
· du brænder for at give vores sælgere og købere områdets bedste service og oplevelse - og har erkendt at mæglerjobbet er
en livsstil.

Du får det bedste grundlag for succes
I Nybolig får du et krævende job, hvor der er plads til, at du kan udvikle dig fagligt og personligt. Nybolig arbejder for at give dig moderne, digitale løsninger, så du har de bedste muligheder for at sælge effektivt og rådgive grundigt.

Du får
· et team af dygtige og dynamiske kollegaer og med en sjov og uformel omgangstone
· attraktive ansættelsesvilkår og løn i forhold til dine kvalifikationer.

Vores mål
I Nybolig lægger vi stor vægt på at yde troværdig og ærlig rådgivning. Vi arbejder for, at alle kunder føler, at deres Nyboligmægler er dygtig og kompetent. Det stiller krav til alle vores medarbejdere.

Er du interesseret?
Send din ansøgning til aeg@nybolig.dk - Vi ansætter når rette kandidat er fundet.
Hvis du har spørgsmål, kan du ringe til Annette Egelund 4045 5101

Nybolig er en af landets største ejendomsmæglerkæder. Vi består af godt 220 ejendomsmæglerforretninger, der tilsammen udgør en landsdækkende kæde af specialister inden for formidling af privatboliger og landbrug. Nybolig er en del af Nykredit Mægler A/S, som er 100% ejet af Nykredit.

Download stillingsopslaget