Ejendomsmægler/sælger søges til Nybolig Egelund i Gilleleje

Er du en stærk sælger, der samtidig er troværdig og fagligt kompetent? Og har du gennemslagskraft og ambitioner?
Så er det måske dig, der skal være vores nye medspiller i Nybolig Egelund. Her bliver du en del af et team af kompetente kollegaer, der samarbejder effektivt og har et fælles mål om at være de bedste.

Dine kvalifikationer
For at få succes i jobbet skal du have gennemslagskraft og et personligt drive. Opsøgende salg er en helt central del af jobbet, så det er vigtigt, at du bliver motiveret af den slags arbejde. Du skal være troværdig, imødekommende og god til at skabe og vedligeholde relationer.
Som sælger kommer du til at have meget kontakt med kunderne. Derfor er det en stor fordel, at du kan lide at arbejde med mennesker og går op i at give kunderne en god oplevelse, når du sælger deres bolig for dem.

Vi forventer også, at
du har salgserfaring gerne fra branchen, men ikke et krav
du har viljen og energien
du kan arbejde selvstændigt og i højt tempo uden at miste overblikket

Du får
et team af dygtige og dynamiske kollegaer, hvor det sociale vægtes højt
en dagligdag med stor selvstændighed og ansvar
løn i forhold til dine kvalifikationer.

Vores mål
I Nybolig lægger vi stor vægt på at yde troværdig og ærlig rådgivning. Vi arbejder for, at alle kunder føler, at deres Nyboligmægler er dygtig og kompetent. Det stiller krav til alle vores medarbejdere.

Er du interesseret?
Send din ansøgning til aeg@nybolig.dk
Hvis du har spørgsmål, kan du ringe til Annette Egelund på 4045 5101

Nybolig er en af landets største ejendomsmæglerkæder. Vi består af godt 220 ejendomsmæglerforretninger, der tilsammen udgør en landsdækkende kæde af specialister inden for formidling af privatboliger og landbrug. Nybolig er en del af Nykredit Mægler A/S, som er 100% ejet af Nykredit.