RISSKOVS MEST SÆLGENDE EJENDOMSMÆGLERFIRMA HELE 8 ÅR I TRÆK - SKAL DU MED PÅ HOLDET?

Vil du arbejde i en af Aarhus kommunes mest sælgende mæglerforretninger, har du chancen nu! Vi søger nemlig en uddannet ejendomsmægler til vores hold i Risskov. Vi har igen i 2020 slået vores salgsrekorder, og du skal derfor kunne lide en hverdag med højt tempo. Kalenderen skal nok blive fyldt med gode aftaler

Dine kvalifikationer
Du elsker kundekontakten. Både på telefonen og i mødet med kunden. Det er der, vi gør den største forskel. Som ejendomsmægler hos os, skal du tænke salg, opfølgning, varme kunder og gode kundeoplevelser i alle dine aftaler. Du skal trives med at have mange bolde i luften, og skal nok få den rette backup af vores dygtige sagskoordinator. Det gør heller ikke noget, hvis du kan lide at sætte dig ambitiøse mål. Vi elsker at gå efter at være de bedste i branchen.

Vi forventer også, at
· du arbejder som ejendomsmægler i dag,
· du er nysgerrig og parat til at lære nyt,
· du vil ære med til at have det sjovt, selvom der er fart på.

Et udfordrende og alsidigt job
Hos Nybolig Risskov får du et krævende job, hvor der er plads til, at du kan udvikle dig både fagligt og personligt. Nybolig arbejder for at give dig moderne, digitale løsninger, så du har de bedste muligheder for at sælge effektivt og rådgive grundigt. Du kan koncentrere dig om at være en rigtig dygtig mægler. Vi har gode kræfter til både sagsbehandling, markedsføring og alt det andet. Det betyder, at du som ejendomsmægler hos os, vil opleve, at du kan skabe rigtig gode resultater sammen med resten af teamet.

Du får
· et team af dygtige og dynamiske kollegaer
· løn i forhold til dine kvalifikationer.

Vores mål
Hos Nybolig Risskov lægger vi stor vægt på at yde troværdig og ærlig rådgivning. Vi arbejder for, at alle kunder føler, at deres Nybolig-mægler er dygtig og kompetent. Det stiller krav til alle vores medarbejdere.

Er du interesseret?
Send din ansøgning til fau@nybolig.dk hurtigst muligt. Du kan søge, så længe stillingsopslaget er at finde på nettet.
Vi nedtager det, når jobbet er besat af rette vedkommende.
Hvis du har spørgsmål, kan du ringe til indehaver Mads Faurholt på 8620 8125.

Download opslaget

Nybolig er en af landets største ejendomsmæglerkæder. Vi består af godt 220 ejendomsmæglerforretninger, der tilsammen udgør en landsdækkende kæde af specialister inden for formidling af privatboliger og landbrug. Nybolig er en del af Nykredit Mægler A/S, som er 100% ejet af Nykredit. 

 

Nyttige oplysninger
Arbejdsgiver
Nybolig Risskov
Ansøgning og CV sendes til
fau@nybolig.dk
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.