Ambitiøs ejendomsmægler søges til Nybolig Køge

Vi har travlt, rigtig travlt og søger derfor en ambitiøs ejendomsmægler som er klar til at løfte Nybolig Køge til nye højder. Har du gennemslagskraft og et stort personligt drive? Så er du måske vores nye medspiller i Nybolig Køge. Du vil blive en del af et engageret team af kompetente kollegaer, der samarbejder effektivt og som har det sjovt . Vi har sammen et fælles mål om at være de bedste.

Dine kvalifikationer
For at få succes i jobbet skal du have gennemslagskraft og et stort personligt drive. Opsøgende salg er en helt central del af jobbet, så det er vigtigt, at du bliver motiveret af den slags arbejde. Du skal være troværdig og imødekommende og god til at skabe og vedligeholde relationer. Som mægler kommer du til at have meget kontakt med kunderne. Derfor er det en stor fordel, hvis du kan lide at arbejde med mennesker og går op i at give kunderne en god oplevelse, når du skal hjælpe dem videre i deres boligskifte.
Vi forventer også, at
· du er uddannet ejendomsmægler, eller godt på vej til at blive det
· du kan lide at arbejde med opsøgende salg og har gode kommunikationsevner
· du kan arbejde selvstændigt og i højt tempo uden at miste overblikket
· du brænder for at give vores kunder den bedste service og har erkendt at mæglerjobbet er en livsstil
Du får det bedste grundlag for succes
Som ejendomsmægler hos os, skal du tænke salg, kommission, opfølgning, varme kunder og gode kundeoplevelser i alle dine aftaler. Du skal trives med at have mange bolde i luften, og skal nok få den rette backup af vores dygtige sagskoordinatorer.
Vores mål
I 2020 solgte vi over 140 ejendomme og dette ønsker vi at gøre endnu bedre i 2021. Vi sælger alle typer boliger, såvel, helårsboliger, sommerhuse, lejligheder og landejendomme. Vi lægger stor vægt på at yde troværdig og ærlig rådgivning til både sælger og køber. Vi arbejder for, at alle kunder føler, at deres mægler er dygtig, tillidsfuld og kompetent. Vi har et fælles mål om at være de bedste til boligrådgivning og ligge nr. 1.
Er du interesseret?
Vil du være med til skabe rigtig gode resultater sammen med resten af teamet hos Nybolig Køge?
Så send din ansøgning til dul@nybolig.dk.
Hvis du har spørgsmål, kan du ringe til indehaver Jesper Persson - mobil 4115 1155

Download opslaget


Nybolig er en af landets største ejendomsmæglerkæder. Vi består af godt 220 ejendomsmæglerforretninger, der tilsammen udgør en landsdækkende kæde af specialister inden for formidling af privatboliger og landbrug. Nybolig er en del af Nykredit Mægler A/S, som er 100% ejet af Nykredit.

Nyttige oplysninger
Arbejdsgiver
Nybolig Køge
Ansøgning og CV sendes til
dul@nybolig.dk
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.