Ejendomsmægler/partner søges til Nybolig Jesper Hufeldt - Vanløse

Er du en stærk sælger, der samtidig er troværdig og fagligt kompetent? Og har du gennemslagskraft og store ambitioner?
Så er det måske dig, der skal være vores nye medspiller i Nybolig Vanløse. Her bliver du en del af et team af kompetente kollegaer, der samarbejder effektivt og har et fælles mål om at være de bedste.

Dine kvalifikationer
For at få succes i jobbet skal du have gennemslagskraft og et stort personligt drive. Opsøgende salg er en helt central del af jobbet, så det er vigtigt, at du bliver motiveret af den slags arbejde. Du skal være troværdig og imødekommende og god til at skabe og vedligeholde relationer.
Som mægler kommer du til at have meget kontakt med kunderne. Derfor er det en stor fordel, hvis du kan lide at arbejde med mennesker og går op i at give kunderne en god oplevelse, når du sælger deres bolig for dem.

Vi forventer også, at
· du er uddannet ejendomsmægler MDE
· du har erfaring med ejendomsmæglerbranchen
· du kan arbejde selvstændigt og i højt tempo uden at miste overblikket

Du får det bedste grundlag for succes
I Nybolig får du et krævende job, hvor der er plads til, at du kan udvikle dig fagligt og personligt. Nybolig arbejder for at give dig moderne, digitale løsninger, så du har de bedste muligheder for at sælge effektivt og rådgive grundigt. Du kommer for eksempel til at bruge det nyskabende værktøj SmartSalg, der gør det lettere at ramme de rigtige købere til hver enkelt bolig.

Du får
· et team af dygtige og dynamiske kollegaer
· løn i forhold til dine kvalifikationer og mulighed for partnerkontrakt

Vores mål
I Nybolig lægger vi stor vægt på at yde troværdig og ærlig rådgivning. Vi arbejder for, at alle kunder føler, at deres Nyboligmægler er dygtig og kompetent. Det stiller krav til alle vores medarbejdere.

Er du interesseret?
Send din ansøgning til huj@nybolig.dk senest den 01.10.2021. Forventet tiltrædelse d. 01.10.2021 eller snarest herefter.
Hvis du har spørgsmål, kan du ringe til Jesper Hufeldt på mob. 31508777 - alle henvendelser behandles fortroligt.

Download opslag

Nybolig er en af landets største ejendomsmæglerkæder. Vi består af godt 220 ejendomsmæglerforretninger, der tilsammen udgør en landsdækkende kæde af specialister inden for formidling af privatboliger og landbrug. Nybolig er en del af Nykredit Mægler A/S, som er 100% ejet af Nykredit.

Nyttige oplysninger
Arbejdsgiver
Nybolig Jesper Hufeldt - Vanløse
Ansøgning og CV sendes til
 huj@nybolig.dk
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.