Ejendomsmægler søges til Nybolig Thomas Jürgensen i Fredensborg

1. november 2019

Til vores afdeling i Fredensborg søger vi en troværdig og faglig kompetent ejendomsmægler.
Du skal have lyst til at arbejde meget selvstændigt i hverdagen, men du vil samtidig have kontakt til søde kollegaer i vores andet kontor i Humlebæk.


Nybolig Thomas Jürgensen i Humlebæk blev i 2018 kåret som Årest Nybolig Forretning i Danmark, så det er et team af kompetente kollegaer, du kommer til at samarbejde med.

Nyttige oplysninger

Arbejdsgiver:

Nybolig

Ansøgning og CV sendes til:

bgr@nybolig.dk

Dine kvalifikationer
For at få succes i jobbet skal du have et stort personligt drive. Opsøgende salg er en helt central del af jobbet, så det er vigtigt, at du bliver motiveret af den slags arbejde. Du skal være troværdig og imødekommende og god til at skabe og vedligeholde
relationer.
Som mægler kommer du til at have meget kontakt med kunderne. Derfor er det en stor fordel, hvis du kan lide at arbejde med mennesker og går op i at give kunderne en god oplevelse, når du sælger deres bolig for dem.

Vi forventer også, at
· Du er uddannet ejendomsmægler
· Du har erfaring med ejendomsmæglerbranchen og/eller det finansielle marked
· Du kan arbejde selvstændigt

Du får det bedste grundlag for succes
I Nybolig får du et spændende job, hvor der er plads til, at du kan udvikle dig fagligt og personligt.
Nybolig arbejder for at give dig moderne, digitale løsninger, så du har de bedste muligheder for at sælge effektivt og rådgive grundigt. Du kommer for eksempel til at bruge det nyskabende værktøj SmartSalg, der gør det lettere at ramme de rigtige købere til hver enkelt bolig.

Vores mål
I Nybolig lægger vi stor vægt på at yde troværdig og ærlig rådgivning. Vi arbejder for, at alle kunder føler, at deres Nyboligmægler er dygtig og kompetent. Det stiller krav til alle vores medarbejdere.

Er du interesseret?
Send din ansøgning til bgr@nybolig.dk

Hvis du har spørgsmål, kan du ringe til Birgitte Gram på tlf. 26279033

 

Nybolig er en af landets største ejendomsmæglerkæder. Vi består af godt 220 ejendomsmæglerforretninger, der tilsammen udgør en landsdækkende kæde af specialister inden for formidling af privatboliger og landbrug. Nybolig er en del af Nykredit Mægler A/S, som er 100% ejet af Nykredit.

 

Download stillingsopslaget