Sælger/Trainee/Ejendomsmægler søges til Nybolig Hellerup

Vi har travlt og søger en dreven sælger, skarp salgstrainee, eller en ejendomsmægler med erfaring. Måske er det noget for dig at blive en del af vores team!

Du kommer ind i en moderne mæglerkæde, hvor du fra start får spændende opgaver og ansvar. Vi er et lille dynamisk team med mange spændende opgaver. Vi sælger alt fra både 2 værelses lejligheder til liebhaver-villaer. Det er en forudsætning at du har haft berøring med branchen, er finansøkonom eller andet der giver et udgangspunkt. 

Dine kvalifikationer
Du skal være klar til at lære en masse og være frisk på at yde en stor indsats. Du skal være pligtopfyldende og kunne arbejde selvstændigt. Du skal kunne lide at arbejde med mennesker, for du kommer til at have meget kontakt med kunderne.

Vores succes bygger på stærkt samarbejde, så det er vigtigt, at du er en holdspiller, som gerne gør en ekstra indsats for at hjælpe en travl kollega. For at skabe en god kontakt til kunder og kollegaer, er det også en fordel, at du har humor og glimt i øjet.

Vi forventer også, at
· Du har nogen erfaring med ejendomsmægler-branchen, er finansøkonom eller anden erfaring
· Du har en stærk vindermentalitet, at du er serviceminded, udadvendt og ambitiøs

En spændende hverdag i en spændende branche
Som ansat i Nybolig, får du en stilling med fokus på faglig og personlig udvikling. Du får et team af dygtige og dynamiske kolleger, der er klar til at lære fra sig. Og så får du løn i forhold til dine kvalifikationer og resultater.

Vores mål
Vi vil give dig en god hverdag med personlige og spændende salgsopgaver i marken.
Du vil fra day one have vores fulde opmærksomhed og vi har både tid og lyst til at få dig til at yde dit allerbedste. Vi har stor erfaring og sætter et positivt arbejdsklima meget højt.

Er du interesseret?
Send din ansøgning til nm@nybolig.dk senest den 20.05.2021.
Du er meget velkommen til at ringe til Indehaver, Nikolaj Anker-Møller på tlf. 53730141.

 

Download opslaget

Nybolig er en af landets største ejendomsmæglerkæder. Vi består af godt 220 ejendomsmæglerforretninger, der tilsammen udgør en landsdækkende kæde af specialister inden for formidling af privatboliger og landbrug. Nybolig er en del af Nykredit Mægler A/S, som er 100% ejet af Nykredit. 

Nyttige oplysninger
Ledig stilling
Sælger/Trainee/Ejendomsmægler søges til Nybolig Hellerup
Arbejdsgiver
Nybolig Hellerup
Ansøgning og CV sendes til
Nikolaj Anker-Møller nm@nybolig.dk eller tlf. 53730141
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.