JUNIORSÆLGER ELLER SALGSTRAINEE SØGES TIL NYBOLIG EGELUND I GILLELEJE

Vi har travlt, og søger derfor en stærk sælger der samtidig er troværdig, har gennemslagskraft, fagligt kompetent og store ambitioner.

Er det dig, der skal være vores nye medspiller i Nybolig Egelund. Her bliver du en del af et team af kompetente kollegaer, der samarbejder effektivt og har et fælles mål om at være de bedste.

Dine kvalifikationer
For at få succes i jobbet skal du have gennemslagskraft og et stort personligt drive. Opsøgende salg er en helt central del af jobbet, så det er vigtigt, at du bliver motiveret af den slags arbejde. Du skal være troværdig og imødekommende og god til at skabe og vedligeholde relationer.

Som sælger kommer du til at have meget kontakt med kunderne. Derfor skal du kunne lide at arbejde med mennesker og går op i at give kunderne en god oplevelse, når du sælger deres bolig for dem.

Vi forventer at,
· du har erfaring med ejendomsmæglerbranchen og/eller det finansielle marked
· du kan arbejde selvstændigt i et højt tempo
· kan sælge sand i Sahara og samtidig bevarer overblikket
· God til at kommunikere såvel skrift som tale

Du får det bedste grundlag for succes
I Nybolig får du et krævende job, hvor der er plads til, at du kan udvikle dig fagligt og personligt. Nybolig arbejder for at give dig moderne, digitale løsninger, så du har de bedste muligheder for at sælge effektivt og rådgive grundigt.

Du får
· et team af dygtige og dynamiske kollegaer
· Oplæring og uddannelse
· løn i forhold til dine kvalifikationer

Vores mål

I Nybolig lægger vi stor vægt på at yde troværdig og ærlig rådgivning. Vi arbejder for, at alle kunder føler, at deres Nybolig- mægler er dygtig og kompetent. Det stiller krav til alle vores medarbejdere.

Er du interesseret?
Send din ansøgning til aeg@nybolig.dk - Vi ansætter når rette kandidat er fundet.

Download opslaget

Hvis du har spørgsmål, kan du ringe til Annette Egelund på 40455101.

Nybolig er en af landets største ejendomsmæglerkæder. Vi består af godt 220 ejendomsmæglerforretninger, der tilsammen udgør en landsdækkende kæde af specialister inden for formidling af privatboliger og landbrug. Nybolig er en del af Nykredit Mægler A/S, som er 100% ejet af Nykredit.

Nyttige oplysninger
Arbejdsgiver
Nybolig Egelund Gilleleje/Græsted
Ansøgning og CV sendes til
Annette Egelund - aeg@nybolig.dk
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.