Kontorelev søges til Nybolig Birkerød - Allerød

19. juli 2019

Vi søger ny kontorelev med flair for kundekontakt og markedsføring.
Er du god til at have mange bolde i luften, så er det måske dig, der skal være vores nye medspiller i Nybolig Birkerød - Allerød Her bliver du en del af et team af kompetente kollegaer, der samarbejder effektivt og har et fælles mål om at tilbyde vores kunder den bedste service.

Nyttige oplysninger

Ansøgningsfrist:

30. juli 2019

Arbejdsgiver:

Nybolig

Ansøgning og CV sendes til:

jcm@nybolig.dk

Dine kvalifikationer
For at få succes i jobbet skal du have gennemslagskraft og et stort personligt drive. Opsøgende salg er en helt central del af jobbet, så det er vigtigt, at du bliver motiveret af den slags arbejde. Du skal være troværdig og imødekommende og god til at skabe og vedligeholde relationer.
Yderligere vil en stor del at dit kommende arbejde ligeledes indeholde en del kontorarbejde i form af indhentning af dokumenter og gennemgang af samme, samt opdatering af salgsemner.

Vi forventer også, at
· du er finansøkonom eller tilsvarende
· du har erfaring med salg og kundekontakt
· du kan arbejde selvstændigt og i højt tempo uden at miste overblikket.

Du får det bedste grundlag for succes
I Nybolig får du et krævende job, hvor der er plads til, at du kan udvikle dig fagligt og personligt.
Nybolig arbejder for at give dig moderne, digitale løsninger, så du har de bedste muligheder for at sælge effektivt og rådgive grundigt. Du kommer for eksempel til at bruge det nyskabende værktøj SmartSalg, der gør det lettere at ramme de rigtige købere til hver enkelt bolig.

Du får
· et team af dygtige og dynamiske kollegaer
· løn i forhold til dine kvalifikationer.

Vores mål

I Nybolig lægger vi stor vægt på at yde troværdig og ærlig rådgivning. Vi arbejder for, at alle kunder føler, at deres Nyboligmægler er dygtig og kompetent. Det stiller krav til alle vores medarbejdere.

Er du interesseret?

Send din ansøgning til jcm@nybolig.dk senest den 30.07.2019.
Hvis du har spørgsmål, kan du ringe til Tommi Madsen på 51449293.

Nybolig er en af landets største ejendomsmæglerkæder. Vi består af godt 220 ejendomsmæglerforretninger, der tilsammen udgør en landsdækkende kæde af specialister inden for formidling af privatboliger og landbrug. Nybolig er en del af Nykredit Mægler A/S, som er 100% ejet af Nykredit.

Download stillingsopslaget