Kvalitetsbevidst sagsbehandler til Nybolig Østerbro

28. juni 2019

Er du selvstændig og serviceminded? Kan du lide at være en vigtig del af et ambitiøst team? Og trives du med stort ansvar i en travl hverdag?

Så er du måske den helt rigtige kandidat til vores team. Som sagsbehandler hos os får du et spændende og udfordrende job, hvor der er plads til personlig og faglig udvikling.

Nyttige oplysninger

Ansøgningsfrist:

25. juli 2019

Arbejdsgiver:

Nybolig

Ansøgning og CV sendes til:

tbj@nybolig.dk

Nybolig Østerbro
Vi er en ejendomsmæglervirksomhed i vækst med hele 3 butikker på Østerbro, og formidler mellem 180 – 220 bolighandler om året. Vi er i alt 13 kollegaer - og det vi vægter højt er, at vi hver især arbejder med det, vi er bedst til. Vi har ambitiøse mål for kvalitetsbevisheden i vores forretninger, og vi arbejder ud fra fastlagt sagsgange og standarder. For os er det vigtig at være de bedste indenfor både salg og kvalitet.

Vi forventer, at du har følgende kvalifikationer:
· Erfaring fra lignede stilling
· At du er uddannet ejendomsmægler MDE
· God til at udvikle og tilpasse systemer
· Evnen til at vurdere fakta
· Lyst til at afhjælpe fejl, perfektionere systemer og procedurer


Stillingen kræver følgende personlig træk:

En perfektionist med en medfødt trang til at gøre tingene rigtigt, og som foretrækker at have med sagsgange at gøre fremfor salg. Standarder, fakta, logik og metode er også vigtige aspekter af stillingen. Personen, der indgår i denne funktion, må kunne arbejde på en stabil, grundig og bevidst måde og være i besiddelse af den udholdenhed, der skal til for at føre en opgave igennem til dens afslutning. Den ideelle person er samarbejdsvillig, forsigtig, god til at efterleve regler, har orden i sagerne, er stabil, metodisk og rutineorienteret. En kritisk indstilling, og fokus er ligeledes vigtig i denne stilling.

Vi tilbyder:
· Travl og spændende hverdag i et ambitiøst arbejdsmiljø
· Struktureret sagsbehandling i C&B processtyring
· Et sagsbehandler team på i alt 3 medarbejdere
· Attraktiv lønpakke med kombineret fastløn og provision

Tiltrædelse snarest mulig og ansøgningsfrist er senest d. 10/07 2019.
Du bedes sende din ansøgning, CV, billede og gerne referencer til Thomas Boye Jensen på

Nybolig er en af landets største ejendomsmæglerkæder. Vi består af godt 220 ejendomsmæglerforretninger, der tilsammen udgør en landsdækkende kæde af specialister inden for formidling af privatboliger og landbrug. Nybolig er en del af Nykredit Mægler A/S, som er 100% ejet af Nykredit.

Download stillingsopslaget