Mægler søges til Nybolig Bruuns Bro lejligheder i Aarhus C

Er du en stærk sælger, der samtidig er troværdig og fagligt kompetent? Og har du gennemslagskraft og store ambitioner?
Så er det måske dig, der skal være vores nye medspiller i Nybolig Bruuns Bro Lejligheder. Her bliver du en del af et team af kompetente kollegaer, der samarbejder effektivt og har et fælles mål om at være de bedste.

Dine kvalifikationer
For at få succes i jobbet skal du have gennemslagskraft og et stort personligt drive. Opsøgende salg er en helt central del af jobbet, så det er vigtigt, at du bliver motiveret af den slags arbejde. Du skal være troværdig og imødekommende og god til at skabe og vedligeholde relationer. Som mægler kommer du til at have meget kontakt med kunderne. Derfor er det essentielt at du kan lide at arbejde med mennesker og går op i at give kunderne en god oplevelse, når du sælger deres bolig for dem - eller til dem.

Vi forventer også, at
du er uddannet ejendomsmægler
du har erfaring med ejendomsmæglerbranchen og/eller det finansielle marked
du kan arbejde selvstændigt og i højt tempo uden at miste overblikket.
Du får det bedste grundlag for succes
I Nybolig får du et krævende job, hvor der er plads til, at du kan udvikle dig fagligt og personligt. Holdånd, træning og resultater er baggrunden for, at vi på 13 år er vokset til det vinderhold, vi er i dag. At vinde handler for os mere om mennesker end mursten.

Du får
et team af dygtige og dynamiske kollegaer
løn i forhold til dine kvalifikationer. 

Vores mål
I Nybolig lægger vi stor vægt på at yde troværdig og ærlig rådgivning. Vi arbejder for, at alle kunder føler, at deres Nybolig-mægler er dygtig og kompetent. Det stiller krav til alle vores medarbejdere.

Er du interesseret?
Send din ansøgning til Brian Kvolbæk, mail: bkv@nybolig.dk.
Hvis du har spørgsmål, kan du ringe til Brian på 86174011.

Læs hele stillingsopslaget.