Mægler søges til Nybolig Vesthimmerland - Løgstør

17. december 2019

Er du en stærk sælger, der samtidig er troværdig og fagligt kompetent? Og har du gennemslagskraft og store ambitioner?

Så er det måske dig, der skal være vores nye medspiller i Nybolig Vesthimmerland - Løgstør. Her bliver du en del af et team af kompetente kollegaer, der samarbejder effektivt og har et fælles mål om at være de bedste.

Nyttige oplysninger

Ansøgningsfrist:

6. januar 2020

Arbejdsgiver:

Nybolig

Ansøgning og CV sendes til:

Louise Grynderup - LLG@nybolig.dk

Dine kvalifikationer
For at få succes i jobbet skal du have gennemslagskraft og et stort personligt drive. Opsøgende salg er en helt central del af jobbet, så det er vigtigt, at du bliver motiveret af den slags arbejde. Du skal være troværdig og imødekommende og god til at skabe og vedligeholde relationer.
Som mægler kommer du til at have meget kontakt med kunderne. Derfor er det en nødvendighed, at du kan lide at arbejde med mennesker og går op i at give kunderne en god oplevelse, når du sælger deres bolig for dem.

Vi forventer også, at
· du er uddannet ejendomsmægler eller har lyst og ambitioner om at blive det
· du har erfaring med ejendomsmæglerbranchen og/eller det finansielle marked
· du er en teamplayer og vinder
· du kan arbejde selvstændigt og i højt tempo uden at miste overblikket
· du brænder for at give vores kunder og samarbejdspartnere områdets bedste service og oplevelse

Du får det bedste grundlag for succes
I Nybolig får du et krævende job, hvor der er plads til, at du kan udvikle dig fagligt og personligt. Nybolig arbejder for at give dig moderne, digitale løsninger, så du har de bedste muligheder for at sælge effektivt og rådgive grundigt.

Du får
· et team af dygtige og dynamiske kollegaer i butikken og i kæden
· udviklingsmuligheder der bakkes op med uddannelse og sparring
· løn i forhold til dine kvalifikationer

Vores mål
I Nybolig lægger vi stor vægt på at yde troværdig og ærlig rådgivning. Vi arbejder for, at alle kunder føler, at deres Nyboligmægler er dygtig og kompetent. Det stiller krav til alle vores medarbejdere.

Er du interesseret?
Send din ansøgning til LLG@nybolig.dk senest den 6. januar 2020. Ansættelse sker, når den rigtige kandidat er fundet. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe til Louise Grynderup på tlf. 3068 2837.

Nybolig er en af landets største ejendomsmæglerkæder. Vi består af godt 220 ejendomsmæglerforretninger, der tilsammen udgør en landsdækkende kæde af specialister inden for formidling af privatboliger og landbrug. Nybolig er en del af Nykredit Mægler A/S, som er 100% ejet af Nykredit.

 

Download stillingsopslaget

 

Indlæser...