Nybolig Egelund Gilleleje søger salgstrainee

Boligmarkedet er igen i udvikling og vi har derfor har vi brug for yderligere hænder og søger nu en salgstrainee. Hos Nybolig Egelund skal du være forberedt på, at vi forventer, man er klar til at yde en ekstra indsats, når jobbet kræver det. Succes i mæglerbranchen kræver, at jobbet er en livsstil. Er du personen som skal blive en del af vores succes?

Vi søger en trainee, som brænder for en fremtid i mæglerbranchen – og som vil være den bedste.

Dine kvalifikationer

  • Du arbejder hurtigt, effektivt og med så højt serviceniveau, at vi sikrer den højeste kundetilfredshed.
  • Du er empatisk, troværdig, seriøs og har naturligt flair for salg.
  • Du kan lide at have travlt og formår at bevare dit gode humør, når du holder de mange forskellige bolde i luften.
  • Vi ser gerne, at du er uddannet finansbachelor eller finansøkonom, og du må meget gerne have nogle års erhvervserfaring med i bagagen.
  • Det er et krav, at du har kørekort, og egen bil er en fordel.

Vi tilbyder dig

Du bliver en del af et dygtigt team, og vi forventer lidt ud over det sædvanlige. Til gengæld tilbyder vi et udfordrende og spændende job med gode muligheder for personlig og faglig udvikling.

Du får en travl hverdag, hvor dine primære arbejdsopgaver er opfølgning, telefon- og butiksbetjening af kunder, ’åben-hus’-arrangementer, henvisninger til vor samarbejdspartnere, sagsbehandling, administrative opgaver, markedsføringsopgaver samt andre ad hoc opgaver.

Vil du vide mere

Har du spørgsmål til en af stillingen eller til vort firma, er du meget velkommen til at kontakte Annette Egelund på tlf. 40455101.

Send din ansøgning og foto til aeg@nybolig.dk

Nybolig er en af landets største ejendomsmæglerkæder. Vi består af mere end 230 ejendomsmæglerforretninger, der tilsammen udgør en landsdækkende kæde af specialister inden for formidling af privatboliger, erhvervsejendomme og landbrug.