Skal du være vores nye kollega?

7. februar 2020

Så søger vi, Nybolig Slagelse A/S, en frisk og energisk kontortrainee, som kan være dig, der ønsker en "livsændring" på jobbet.

Vi kigger målrettet mod, at finde den helt rigtige profil til vores kontor - uanset erfaring og branchekendskab - til tiltrædelse maj 2020.

Nyttige oplysninger

Ansøgningsfrist:

4. marts 2020

Arbejdsgiver:

Nybolig

Ansøgning og CV sendes til:

Peter Valentin - pva@nybolig.dk

Vores kontor
Vi tilbyder en spændende hverdag på et kontor med en uformel omgangstone og med højt til loftet hos et kvalitetsbevidst og resultatorienteret team på 9 ansatte, hvor god kundeservice, seriøs rådgivning, loyalitet og troværdighed er en selvfølge. Som ny kollega kommer du til at have meget kontakt med kunder. Derfor er det en forudsætning, at du kan lide at arbejde med mennesker, har let til smil og går op i at give kunderne en god oplevelse.

De daglige opgaver vil primært bestå af
· Nybolig sagsstyring
· Udstilling i butik og på internet
· Markedsføring
· Sociale medier
· Udarbejdelse af div. salgsmaterialer
· Kundebetjening i forretning, pr. telefon og mail
· Administrative og ad hoc opgaver, der får kontoret til at fungere

Din personlighed
Stillingen kræver, at du er lærenem, serviceorienteret, engageret og resultatorienteret. Du har et godt drive og er en teamplayer, der forstår styrken i at samarbejde, så vi sammen kan opnå fantastiske resultater. Du trives med udfordringen i at holde mange bolde i luften på én gang, har god ordenssans og arbejder struktureret. Hertil et stort gåpåmod og lyst til at udfordre dig selv i dagligdagen. Et flair for it og sociale medier vil blive set som en fordel. Oplæring i vores systemer skal vi nok hjælpe dig med.

Vores mål
Vi vil være byens foretrukne ejendomsmægler. Vi lægger stor vægt på at yde troværdighed og ærlig rådgivning. Vi arbejder for, at alle kunder føler, at deres Nybolig-medarbejder er dygtig og kompetent. Det stiller store krav til alle vores medarbejdere.

Er du interesseret?
Send din ansøgning til pva@nybolig, senest den 04.03.20.

Hvis du har spørgsmål, kan du ringe til indehaver Peter Valentin på telefon 4020 8028.

 

Nybolig er en af landets største ejendomsmæglerkæder. Vi består af godt 220 ejendomsmæglerforretninger, der tilsammen udgør en landsdækkende kæde af specialister inden for formidling af privatboliger og landbrug. Nybolig er en del af Nykredit Mægler A/S, som er 100% ejet af Nykredit.

 

Download stillingsopslag

Indlæser...