Praktikant/søndagsvagt søges til Nybolig Birkerød-Allerød

Er du i gang med en uddannelse i ejendomsmæglerbranchen? Og er du serviceminded, selvstændig og villig til at lære?

Så er det måske dig, der kan blive en del af vores stærke team. Som praktikant i Nybolig kommer du ind i en moderne mæglerkæde, hvor du hurtigt får opgaver og ansvar.

Dine kvalifikationer

For at få succes i jobbet skal du være klar til at lære en masse nyt og frisk på at yde en stor indsats. Du skal være pligtopfyldende og kunne arbejde selvstændigt. Det er også en stor fordel, at du kan lide at arbejde med mennesker, for du kommer til at have meget kontakt med kunderne.

Vores succes bygger på stærkt samarbejde, så det er vigtigt, at du er en holdspiller, som gerne gør en ekstra indsats for at hjælpe en travl kollega. For at skabe en god kontakt til kunder og kollegaer, er det også en fordel, at du har humor og glimt i øjet.

Vi forventer også, at

  • du er vant til at arbejde med IT
  • du er serviceminded, udadvendt og imødekommende

En god start i en spændende branche

Som praktikant i Nybolig, får du en stilling med fokus på faglig og personlig udvikling.
Du får et team af dygtige og dynamiske kolleger, der er klar til at lære fra sig.

Vores mål

I Nybolig lægger vi stor vægt på at yde troværdig og ærlig rådgivning. Vi arbejder for, at alle kunder føler, at deres Nybolig-mægler er dygtig og kompetent. Det stiller krav til alle vores medarbejdere.

Er du interesseret?

Send din ansøgning til:
Administrationschef
Camilla Pauli Ellinghart
cbj@nybolig.dk

Nybolig er en af landets største ejendomsmæglerkæder. Vi består af godt 220 ejendomsmæglerforretninger, der tilsammen udgør en landsdækkende kæde af specialister inden for formidling af privatboliger og landbrug. Nybolig er en del af Nykredit Mægler A/S, som er 100% ejet af Nykredit.

Læs hele jobopslaget