Sælger eller trainee søges til Nybolig Lemvig

Stillingen som sælger i Nybolig Lemvig er for dig, der har et godt lokalkendskab, og samtidig motiveres af at skabe og vedligeholde relationer.
Hos os bliver du en del af et team af kompetente kollegaer, der samarbejder effektivt og har et fælles mål om at give vores kunder den bedste oplevelse.

Dine kvalifikationer for at få succes i jobbet:
For at få succes i jobbet skal du have et stort personligt drive, hvor opsøgende salg er en helt central del af hverdagen. Du kommer i høj grad til at beskæftige dig med kundekontakt, hvorfor det er vigtigt, at du er udadvendt og kan lide at arbejde med mennesker. Du er en positiv og energifyldt sælger, der har gennemslagskraft og er drevet af succes, men samtidig hviler i dig selv.

Vi tilbyder dig:
En stilling med ansvar i en forretning i vækst, centralt beliggende i et spændende område. Du bliver en del af et team der vægter både faglighed og socialt samvær højt. Derudover er der gode muligheder for at udvikle sig både fagligt og personligt, samt sætte sit eget præg på arbejdet. Løn efter kvalifikationer.

Vores mål
I Nybolig Lemvig lægger vi stor vægt på at yde troværdig og ærlig rådgivning. Vi arbejder for at gøre os fortjent til vores kunders anbefaling - det stiller krav til alle vores medarbejdere.

Er du interesseret?
Send din ansøgning til rnq@nybolig.dk hurtigst muligt og senest den 24. september 2021. Samtaler vil blive afholdt løbende med ansættelse snarest. Alle ansøgninger behandles fortroligt.
Hvis du har spørgsmål, kan du ringe til indehaver Rasmus Nielsen på direkte nummer 30 57 80 75

Download opslaget

Nybolig er en af landets største ejendomsmæglerkæder. Vi består af godt 220 ejendomsmæglerforretninger, der tilsammen udgør en landsdækkende kæde af specialister inden for formidling af privat boliger og landbrug. Nybolig er en del af Nykredit Mægler A/S, som er 100% ejet af Nykredit

Nyttige oplysninger
Arbejdsgiver
Nybolig Lemvig
Ansøgning og CV sendes til
rnq@nybolig.dk
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.