Sagsbehandler søges til Nybolig Frederikshavn

Brænder du for den administrative del af en ejendomshandel? Er du selvstændig, serviceminded og kan lide at være en vigtig del af et ambitiøst team?

Så er du måske vores nye sagsbehandler. Som sagsbehandler får du et spændende udfordrende job, hvor der er plads til personlig og faglig udvikling. Stillingen er 30 - 37 timer ugentligt.

Dine kvalifikationer
For at få succes i jobbet skal du kunne arbejde selvstændigt og struktureret. Du skal også være god til at samarbejde, for en vigtig del af dit arbejde bliver at understøtte mæglerne. Det er vigtigt, at du er serviceminded ud over det sædvanlige, og at du leverer høj kvalitet, når du løser dine opgaver.

Som sagsbehandler kommer du også til at have meget kontakt med kunderne. Så det er en stor fordel, hvis du kan lide at arbejde med mennesker og går op i at give vores kunder en god oplevelse.

Vi forventer også, at du
· Har erfaring fra ejendomsmæglerbranchen/advokatkontor eller anden relevant erfaring
· Bruger IT som et dagligt arbejdsredskab
· Er positiv og omstillingsparat
· Har et godt overblik med sans for detaljerne
· Er velformuleret både i skrift og tale

Dine arbejdsopgaver som vores nye sagsbehandler
• At indhente relevante dokumenter fra de offentlige myndigheder eller sælger herunder oplysninger om ejerforening/grundejerforening m.fl.
• Opsætning og udførelse af korrekt salgsmateriale herunder bl.a. salgsopstilling og boligpræsentation
• Berigtigelse af handler herunder udarbejdelse og tinglysning af skøder, refusionsopgørelse etc. Det er en fordel med erfaring inden for dette område, men der vil samtidig være mulighed for oplæring
• Markedsføring af butikkens boliger i aviser, udstillinger, internet samt sociale medier

Du får
· Et team af dygtige og dynamiske kollegaer
· Et behageligt og positivt arbejdsmiljø, hvor vi hjælper hinanden
· Løn i forhold til dine kvalifikationer

Er du interesseret?
Så send din ansøgning til 9900@nybolig.dk med emnefeltet ”Sagsbehandler” inden 17. september 2020. Vi behandler din ansøgning fortroligt. Umiddelbart efter endt ansøgningsfrist vil vi kontakte dig, hvis vi ønsker en uddybende samtale. Har du spørgsmål til jobbet kan du kontakte Daniel Aaby tlf. 20 81 01 02 eller Carsten Kassow tlf. 28 34 27 50.

 

Nybolig er en af landets største ejendomsmæglerkæder. Vi består af godt 220 ejendomsmæglerforretninger, der tilsammen udgør en landsdækkende kæde af specialister inden for formidling af privatboliger og landbrug. Nybolig er en del af Nykredit Mægler A/S, som er 100% ejet af Nykredit.

 

Download stillingsopslag

Nyttige oplysninger
Arbejdsgiver
Nybolig
Ansøgning og CV sendes til
9900@nybolig.dk
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.