SAGSBEHANDLER SØGES TIL NYBOLIG FREDERIKSSUND

Er du selvstændig og serviceminded? Kan du lide at være en vigtig del af et ambitiøst team? Og trives du med stort ansvar i en travl hverdag? Så er du måske den helt rigtige kandidat til vores team. Som sagsbehandler hos os får du et spændende udfordrende job, hvor der er plads til personlig og faglig udvikling.

Dine kvalifikationer
For at få succes i jobbet skal du kunne arbejde selvstændigt og struktureret. Du skal også være god til at samarbejde, for en vigtig del af dit arbejde bliver at understøtte mæglerne. Det er vigtigt, at du er serviceminded ud over det sædvanlige, og at du leverer høj kvalitet, når du løser dine opgaver.
Som sagsbehandler kommer du til at have meget kontakt med kunderne. Så det er en stor fordel, hvis du kan lide at arbejde med mennesker og går op i at give kunderne en god oplevelse.

Vi forventer også, at
· du har kendskab til det finansielle system og marked, jura og lovgivning.
· du interesserer dig for markedsføring
· du kan bruge IT og sociale medier som et dagligt arbejdsredskab

Et udfordrende og alsidigt job
Som sagsbehandler får du et udfordrende job og en arbejdsdag, der ofte er hektisk med mange bolde i luften. Du kommer til at deltage aktivt i salgsarbejdet i forretningen.

Du får
· et team af dygtige og dynamiske kollegaer
· løn i forhold til dine kvalifikationer.
· pensionsordning

Vores mål
I Nybolig lægger vi stor vægt på at yde troværdig og ærlig rådgivning. Vi arbejder for, at alle kunder føler, at deres Nybolig mægler er dygtig og kompetent. Det stiller krav til alle vores medarbejdere.

Download opslaget

Er du interesseret?
Send din ansøgning til bob@nybolig.dk senest den 20. maj 2021. Hvis du har spørgsmål, kan du ringe til Bo Bramsen på tlf. 4013 2660

Nyttige oplysninger
Arbejdsgiver
Nybolig Frederikssund
Ansøgning og CV sendes til
bob@nybolig.dk
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.