Erfaren sagsbehandler søges til Nybolig Jyderup & Svinninge

Er du selvstændig og serviceminded? Kan du lide at være en vigtig del af et ambitiøst team? Og trives du med stort ansvar i en travl hverdag? Vi står og mangler en branchekendt sagsbehandler til en stilling på 30-37 timer. Så er du måske den helt rigtige kandidat til vores team. Som sagsbehandler hos os får du et spændende udfordrende job, hvor der er plads til personlig og faglig udvikling.

Dine kvalifikationer
For at få succes i jobbet skal du kunne arbejde selvstændigt og struktureret. Du skal også være god til at samarbejde, for en vigtig del af dit arbejde bliver at understøtte mæglerne.
Som sagsbehandler kommer du til at have meget kontakt med kunderne. Så det er en stor fordel, hvis du kan lide at arbejde med mennesker og går op i at give kunderne en god oplevelse.

Vi forventer også, at
· du er erfaren i eftersalg og kender alle processer
· du bruger IT som et dagligt arbejdsredskab
· du har kendskab til det finansielle system og marked, jura og lovgivning.
· du brænder for at give vores kunder og samarbejdspartnere en god service.
· du har kendskab til branchen.

Et udfordrende og alsidigt job
Som sagsbehandler får du et udfordrende job og en arbejdsdag, der ofte er hektisk.
Du kommer til at deltage aktivt i salgsarbejdet i forretningen.

Du får
· et team af dygtige og dynamiske kollegaer
· løn i forhold til dine kvalifikationer.
Arbejdstiden kan være mellem 30 – 37 timer ugentligt. Du skal også påregne at have en kontorvagt om lørdag på 2 timer i travle perioder.

Vores mål
I Nybolig lægger vi stor vægt på at yde troværdig og ærlig rådgivning. Vi arbejder for, at alle kunder føler, at deres Nybolig mægler er dygtig og kompetent. Det stiller krav til alle vores medarbejdere.

Er du interesseret?
Send din ansøgning til vores indehaver Kenneth Jensen på mail: kej@nybolig.dk. Hvis du har spørgsmål, kan du ringe til indehaver Kenneth Jensen på 2948 6501

Download opslaget

Nybolig er en af landets største ejendomsmæglerkæder. Vi består af godt 220 ejendomsmæglerforretninger, der tilsammen udgør en landsdækkende kæde af specialister inden for formidling af privatboliger og landbrug. Nybolig er en del af Nykredit Mægler A/S, som er 100% ejet af Nykredit.

Nyttige oplysninger
Arbejdsgiver
Nybolig Jyderup
Ansøgning og CV sendes til
 kej@nybolig.dk
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.